Εθισμένη στο (-), μανιακή με τη δημοσιότητα και άπιστη είναι η γιατρός της Τσέλσι, Έβα Καρνέιρο, σύμφωνα με τις δηλώσεις του πρώην συντρόφου της στην βρετανική εφημερίδα “Sun”, στις οποίες κατακεραυνώνει το πρόσωπο των ημερών που έχει προκαλέσει αναστάτωση στους πρωταθλητές Αγγλίας.

Ο τεχνικός των “μπλε”, Ζοζέ Μουρίνιο, τα έβαλε μαζί της, απείλησε να την αφήσει άνεργη και εκείνη δέχθηκε χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης από γνωστούς και αγνώστους, οι οποίοι θέλησαν να την υπερασπιστούν θεωρώντας ότι κυρίως είναι θύμα (-)ιστικής συμπεριφοράς.

Ο Ρούπερτ Πάτερσον Γουόρντ, σύντροφος της Καρνέιρο για 15 μήνες, όμως, δίνει μία διαφορετική οπτική για την όμορφη γιατρό και μιλά δημόσια για την άλλη… πλευρά της, αποκαλύπτοντας ότι έκανε (-) με παίκτη της αγγλικής ομάδας.

“Αυτή η γυναίκα μου κατέστρεψε τη ζωή. Η ίδια μου είπε ότι έκανε (-) με έναν παίκτη της Τσέλσι στο ξενοδοχείο, όπου έμενε η ομάδα. Για να είμαι ειλικρινής εγώ δεν πιστεύω ότι μπροούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Ίσως το είπε για να με εκδικηθεί. Ένας παίκτης τη φώναξε στο δωμάτιό του και όταν άνοιξε την πόρτα την περίμενε γυμνός”.

Ο Γουόρντ πρόσθεσε ότι η 41χρονη απολάμβανε το γεγονός ότι ήταν πολύ δημοφιλής στα αποδυτήρια των “μπλε”.

Η Καρνέιρο και ο Πάτερσον άρχισαν να βγαίνουν τον Ιανουάριο του 2012 και η σχέση τους κράτησε περισσότερο από ένα χρόνο.

“Στο (-) είναι πολύ παθιασμένη, τρελαίνεται και έχει πάντα τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει. Κάναμε (-) ένα εκατομμύριο φορές. Πίστευα ότι μαζί της θα έκανα οικογένεια, αλλά εκείνη με έδιωξε επειδή ήμουν ένας απλός υπάλληλος. Είναι κρίμα, διότι όλοι έλεγαν ότι ήμαστε ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι. Θέλαμε να κάνουμε παιδιά”, κατέληξε ο Πάτερσον.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις