“Φούντωσαν” τα σενάρια της διαδοχής του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο του Παναθηναϊκού από την επίσκεψη του Μπερντ Σούστερ στις προπονητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου στο Κορωπί.

Οι “πράσινοι” έδωσαν φιλικό προπονητικού χαρακτήρια με την Αργυρούπολη, επιβλήθηκαν με 9-0 έχοντας στην ενδεκάδα αρκετούς παίκτες της ομάδας των Νέων, καθώς και τον Ρόμπιν Λουντ που επανέρχεται μετά από τον τραυματισμό του.

Ο Γερμανός τεχνικός βρισκόταν στην Ελλάδα λόγω των διαπραγματεύσεων με την ΕΠΟ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής ομάδας.

Αν και όλα έδειχναν συμφωνία, εν τέλει υπήρξε “ναυάγιο” λόγω των συνεργατών του 55χρονου τεχνικού, ο οποίος ήθελε δίπλα του τον γερμανοτραφή Γιώτη Σταματόπουλο και όχι τον Κώστα Τσάνα που προόριζε η Ομοσπονδία.

Αμέσως μετά από τις συνάντήσεις με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας, ο πρώην τεχνικός των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπεσίκτας μεταξύ άλλων βρέθηκε στο “Γεώργιος Καλαφάτης”.

Ο Σούστερ είχε συνάντηση τόσο με τον τεχνικό του “τριφυλλιού”, Γιάννη Αναστασίου, όσο και με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Λεωνίδα Βόκολο, με συνέπεια να “γεννηθούν” σενάρια για το μέλλον του προπονητή της ομάδας.

Από τον Παναθηναϊκό διαψεύδουν αυτά τα σενάρια και υποστηρίζουν ότι η επίσκεψη Σούστερ ήταν απλώς για να δει την προπόνηση και το φιλικό, ωστόσο είναι δεδομένο ότι η παραμονή Αναστασίου στον πάγκο κρίνεται επισφαλής και πως υπάρχουν ήδη επαφές με κάποιους προπονητές.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις