Η γαλλική αθλητική εφημερίδα “Equipe” έφερε στο φως της δημοσιότητας τους διαλόγους του Καρίμ Μπενζεμά με έναν φίλο του, Καρίμ Ζενατί, ο οποίος φέρεται να εκβίαζε τον μέσο της Λιόν, Ματιέ Βαλμπιενά, εξαιτίας ενός (-) tape που είχε περιέλθει στην κατοχή του.

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να πίεζε τον συμπαίκτη του στην εθνική Γαλλίας να καταβάλει τα χρήματα που ζητούσαν οι εκβιαστές, με συνέπεια να αρχίσει έρευνα και για τον ίδιο, με την υποψία της συνέργειας σε απόπειρα εκβιασμού.

Στο αποκαλυπτικό δημοσίευμα του γαλλικού μέσου υπάρχει ο διάλογος του Μπενζεμά με τον παιδικό φίλο του, στον οποίο ενημερώνει τι του είπε ο Βαλμπιενά, όταν τον πίεσε να πληρώσει τα χρήματα.

Ο διάλογος

Μπενζεμά: “Έλα, είδα τον άλλο (Βαλμπουενά)”.
Ζενατί (φίλος Μπενζεμά-εκβιαστής): “Και τι νομίζεις;”

Μπενζεμά: “Τι πιστεύω στα αλήθεια;”
Ζενατί: “Ναι”.

Μπενζεμά: “Νομίζω πως δεν μας έχει πάρει στα σοβαρά”.
Ζενατί: “Όχι”.

Μπενζεμά: “Αυτό είναι όπως στο λέω”.
Ζενατί: “Άρα αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται να δώσει τίποτα;”

Μπενζεμά: “Ναι, ναι ναι, δεν το έχει πάρει στα σοβαρά”.
Ζενατί: “Τι σου είπε δηλαδή;”

Μπενζεμά: “Κοίταξε να δεις, στην αρχή νόμιζε ότι ήταν πλάκα. Του είπα, είμαι εδώ για να βοηθήσω, πρέπει να δεις αυτόν τον τύπο, θα έρθει και θα σου μιλήσει. Σου δίνω το λόγο μου πως δεν υπάρχει άλλο αντίγραφο. Μετά μιλήσαμε, στο βίντεο φαίνονται τα τατουάζ σου. Φαίνονται όλα του είπα. Σοβαρά τα λέω, του είπα. Το έχω δει. Δεν ξέρω τι θέλουν όμως. Μάλλον λεφτά θέλουν. Εγώ στη θέση του, του είπα, αν είχα ένα τέτοιο βίντεο σίγουρα θα έκανα “θόρυβο”. Δεν είναι το ίδιο γιατί πρόκειται για σένα.”.
Ζενατί: “Σωστός”.

Μπενζεμά: “Αλλά αδερφέ, να είσαι σίγουρος πως δεν θα έκανε την ίδια εντύπωση αν ήμουν εγώ. Έτσι τελειώνουν καριέρες. Δεν είναι θέμα “θορύβου”, αλλά υπερηφάνειας του είπα”.
Ζενατί: “Μάλιστα”.

Μπενζεμά: “Του μίλησα για την οικογένεια. Του είπα ξανά πως δεν έχει να κάνει με την κοινή γνώμη, αλλά αν δημοσιεύσουν μία φωτογραφία ή βίντεο και το δει η μητέρα σου, ο πατέρας σου ή δεν ξέρω κι εγώ ποιος άλλος και είσαι με τη γυναίκα σου ή άλλη, τι να πω. Θα είμαι με την εθνική αν μου δώσεις τον αριθμό σου θα τον δώσω στο φίλο μου να το δώσει σε αυτόν που έχει το βίντεο. Θα έρθει να σε δει στην Λυών (πόλη) να μιλήσετε, θα τον δεις. Είναι η ζωή σου στην τελική”.
Ζενατί: “Μπράβο αδερφέ μου, τα πήγες καλά”.

Μπενζεμά: “Αυτό ήταν, του τα είπα. Δεν ξέρω τι θα κάνει τώρα. Θα καλέσει τον ατζέντη του, θα του πει πως έχουν ένα βίντεο. Του είπα, κοίταξε δεν θες να μπλέξεις με δικηγόρους, αστυνομίες κλπ”.
Ζενατί: “Και”.

Μπενζεμά: “Του είπα αν θες το βίντεο να καταστραφεί πρέπει να δεις το φίλο στη Λυών. Θα τον δεις φάτσα με φάτσα και δεν θα στείλεις κάποιον”.
Ζενατί: “Μία χαρά λοιπόν”.

Μπενζεμά: “Με ρώτησε από που προέρχεται αυτό το βίντεο. Του είπα δεν έχω ιδέα”.
Ζενατί: “Όταν θα πάει για ύπνο θα σκεφτεί πως του είπες την αλήθεια”.

Μπενζεμά: “Δεν ξέρω, ήταν κάτασπρος”.
Ζενατί: “Ναι”.

Μπενζεμά: “Μου είπε που είδες το βίντεο, πότε το είδες. Μετά με ρωτούσε συνέχεια πράγματα, ήταν λες και πνίγηκε. Πνίγησε 2-3 φορές”.
Ζενατί: (γέλια).

Μπενζεμά: “Έχεις δει τύπο να πανικοβάλλεται; Το έχεις δει;”
Ζενατί: “Το ξέρεις πως έχουν πλάκα όταν αρχίζουν τα να-να-να-να”.

Μπενζεμά: “Ναι, μου είπε πως ο πρώτος που του το είπε ήταν ο Σισέ. Του είπα ναι και ο Σισέ πέρασε δύσκολες καταστάσεις”.
Ζενατί: “Ναι”.

Μπενζεμά: “Του είπα, τι έκανε (ο Σισέ); Μου είπε πως πλήρωσε και του είπα το βίντεο το δημοσίευσαν; Και μου είπε όχι. Του είπα μετά πως στο λόγο μου το βίντεο του δεν θα δημοσιευτεί και να κάνει ότι θέλει. Ήρθα να σε δω, του είπα, να στο πω. Μετά του είπα πως αν ήμουν εγώ θα το πουλούσα στους δημοσιογράφους ή αλλού δεν θα το δημοσίευμα αν δεν έπαιρνα λεφτά”.
Ζενατί: “Ναι”.

Μπενζεμά: “Μου είπε, ευχαριστώ και μου ζήτησε κάποιες μέρες για να μου απαντήσει (γέλια)”.
Ζενατί: “Είναι για εμένα, εσένα, αυτόν. Τον βοηθάμε. “

Μπενζεμά: “Εγώ σε βοηθάω του είπα. Του είπα κοίταξε, δεν δίνω μία αν ήταν για μένα. Ήρθα να σε δω. Με ρώτησε τι θέλουν, ξαναείπα δεν ξέρω. Ο ρόλος μου τελειώνει εδώ. Τώρα ο φίλος μου (Ζενατί) θα αναλάβει. Είναι ο τύπος που ξέρει αυτόν με το βίντεο. Μόνο αυτός το έχει. Δεν τον ξέρω όμως, μόνο ο φίλος μου”.
Ζενατί: “Τέλεια. “

Μπενζεμά: “Του είπα, είναι φίλος μου, αδερφός, ο καλύτερος μου φίλος. Είναι σα να είχε κάτι δικό μου”.
Ζενατί: “Ναι”.

Μπενζεμά: “Με ρώτησε τι θα έκανα εγώ. Του είπα πως δεν δίνω μία για τον “θόρυβο” που θα έκανε, αλλά θα πλήρωνα μόνο και μόνο για την οικογένεια μου. Αν τους το πεις όμως και δεν τους πειράξει, άφησε το και θα δημοσιευτεί”.
Ζενατί: “Κι εγώ αυτό θα έλεγα αδερφέ μου. Είμαστε εδώ για κάθε ενδεχόμενο, αν δεν το θέλει, τότε άφησε το και ας τα βγάλει πέρα μόνος του με τα… αρπακτικά. Να τα βάλει μόνος του μαζί τους και μετά..”.

Μπενζεμά: “Θα τον τρελάνουν μετά”.
Ζενατί: “Ναι θα τον τρελάνουν αδερφέ μου, τον έβαλα στην πρίζα για τα καλά”.

Μπενζεμά: “Θα τον φάνε ζωντανό”.
Ζενατί: “Όταν μου είπες πως είναι καλός φίλος σου είπα πως θα του ζητήσουν, ξέρω εγώ, τίποτα εισιτήρια ή ποιος ξέρει τι άλλο”.

Μπενζεμά: (γέλια).
Ζενατί: “Τέλος, η δουλειά έγινε, ας κάνει ότι νομίζει τώρα”.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις