Η μεγάλη μεταγραφή του Νοεμβρίου της ΑΕΚ, ο Ντι Τζέι Κούπερ, βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ στον οποίο υποβλήθηκε, με συνέπεια να αποτελέσει παρελθόν από την Ένωση.

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε υποπέσει σε αρκετά παραπτώματα, παραβιάσεις ωραρίου και απουσίες από προπονήσεις, στις περίπου 10 ημέρες που βρίσκεται στην Ελλάδα, ωστόσο την Τετάρτη έγινε γνωστό ότι απέτυχε σε έναν από τους τρεις ελέγχους ντόπινγκ που πέρασε σε αυτό το διάστημα.

Ως εκ τούτου, ο σύλλογος κάλεσε σε απολογία τον παίκτη και αναμένεται να τον τιμωρήσει με διακοπή συμβολαίου.

Αναλυτικά

“Η προσπάθεια, που καταβάλλεται ώστε να επιστρέψει η «Βασίλισσα» και στην κορυφή των εγχώριων και διεθνών πρωταθλημάτων θα είναι διαρκής. Η προσπάθειά της δεν πρόκειται να επηρεαστεί από πρόσκαιρες ατυχίες ή ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Δεν πρόκειται, ωστόσο – και το έχει αποδείξει κατ’ επανάληψη – να κάνει εκπτώσεις στις αξίες και στα ιδανικά, που διέπουν διαχρονικά τον ιστορικό σύλλογο.

Στο πλαίσιο αυτό, η διοίκηση ενημερώνει ότι αποφάσισε να καλέσει σε απολογία (για την Πέμπτη, 3/12, 15:00) τον Ντι Τζέι Κούπερ. Ο Αμερικανοβόσνιος αθλητής – μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα – υπέπεσε σε σωρεία σοβαρών πειθαρχικών παραπτωμάτων”.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις