Ο Γκρατσιάνο Μπατιστίνι, μάνατζερ του Νικόλα Λεάλι, μίλησε για 23άχρονο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού και επιβεβαίωσε ότι ο Ιταλός θα αγωνίζεται τόσο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια όσο και στα αντίστοιχα του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παράλληλα, επισήμανε ότι ο νεαρός γκολκίπερ αγωνίζεται σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο, ο οποίος κάθε χρόνο αγωνίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

“Ο Ολυμπιακός έχει δύο καλούς τερματοφύλακες που αξίζουν να παίζουν. Υπάρχει υψηλός ανταγωνισμός. Ο Νικόλα θα παίζει Ευρώπη και Κύπελλο και ο συμπαίκτης του στο πρωτάθλημα. Είναι μία πολύ μεγάλη και σημαντική εμπειρία που θα τον βοηθήσει πολύ”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για το πώς περνάει ο Ιταλός στον Ολυμπιακό, απάντησε: “Καταλαβαίνω πως είναι πολύ χαρούμενος. Και από το πως πήγε και από το ότι έπαιξε. Αμέσως εισέπραξε την αίσθηση του να είσαι σε έναν μεγάλο σύλλογο που είχε μάθει να παίζει διαρκώς στο Champions League, παρότι φέτος δεν τα κατάφερε και είναι στο Europa”.

Τέλος, για το μέλλον του Λεάλι είναι συνυφασμένο με τον Ολυμπιακό, είπε: “Είναι κάτι που θα το σκεφτούμε στο μέλλον. Τώρα βασικό μέλημα είναι να δουλεύει καλά και σκληρά, να βελτιώνεται συνεχώς και να παίζει”.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις