Ο Γκάρι Λίνεκερ παραμένει πιστός στις απόψεις του υπέρ των μεταναστών, αλλά η Sun τον… πάει κόντρα. Ο διάσημος Αγγλος, σχολιάζοντας τους αγώνες του Champions League, δεν πτοήθηκε όταν η Sun ζήτησε την απόλυσή του, εξαιτίας των θέσεών του. 
Ο Λίνεκερ, προκάλεσε συζητήσεις στην αγγλική κοινωνία με ανάρτηση στο Twitter υπέρ των προσφύγων, γράφοντας: “Φανταστείτε μόνο για μία στιγμή, ότι είστε ένας από τους πρόσφυγες που χρειάστηκε να φύγετε από το σπίτι σας”. Η ανταπόκριση μεγάλη, τέτοια που τον ανάγκασε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που ανταποκρίθηκαν θετικά με τα μηνύματά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 
“Η μεταχείριση ορισμένων από αυτούς τους νεαρούς πρόσφυγες είναι φριχτά ρατσιστική και εντελώς άκαρδη. Τι συμβαίνει στη χώρα μας” αναρωτήθηκε ο Λίνεκερ. Να σημειωθεί ότι ο  55χρονος παρουσιαστής, αμέσως μετά το δημοψήφισμα και το Brexit είχε δηλώσει: “Αισθάνομαι ντροπή για την γενιά μου. Εχουμε απογοητεύσει τα παιδιά μας και τα παιδιά τους”.
Η Sun ζήτησε την απόλυσή του, λόγω “των… ψεμάτων που λέει για τις κινήσεις της Κυβέρνησης για τα παιδιά των προσφύγων από το Καλέ”. 
Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις