Ο Ματ Λοτζέσκι μίλησε για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του που λήγει το 2017, τονίζοντας πως θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό, αναγνωρίζοντας παράλληλα πόσο δύσκολη είναι οικονομικά η κατάσταση στην Ελλάδα.

Ο Αμερικανός άσος του Ολυμπιακού πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν φέτος και στο τέλος της περιόδου θα κλείσει τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα! Οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα και όπως δήλωσε στην Sportday, είναι κάτι που σκέφτεται χωρίς να τον επηρεάζει όμως αγωνιστικά.

“Θέλω να είμαι ειλικρινής. Κάθε αθλητής που τελειώνει το συμβόλαιό του, δεν γίνεται να μην το έχει έστω και στην άκρη του μυαλού του. Σε ότι αφορά εμένα, είναι το σημείο της καριέρας μου που πρέπει να αποδείξω στον εαυτό μου αν θα λογίζομαι ως ένας από τους καλύτερους στην ομάδα μου, ή απλά ένας καλός παίκτης στην Ευρωλίγκα. Ασφαλώς λοιπόν και το σκέφτομαι, αλλά όταν έρχονται οι αγώνες, συγκεντρώνομαι απόλυτα και κύριο μέλημά μου είναι να παίζω καλά για την ομάδα“, είπε αρχικά και συνέχισε:

Όλοι γνωρίζουν πόσο άνετα νιώθω εγώ και η οικογένειά μου στην Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια. Θα ήμουν ευτυχής να μείνω, με ένα συμβόλαιο το οποίο θα με έκανε ευτυχισμένο. Σίγουρα η κατάσταση στην Ελλάδα είναι δύσκολη οικονομικά και καταλαβαίνω πως ίσως πρόθεσή της ομάδας είναι να μιλήσουμε για το θέμα το καλοκαίρι.

Δεν έχω πρόβλημα με αυτό, αν και σίγουρα μία πρόωρη ανανέωση συμβολαίου σε εξασφαλίζει και νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια για το μέλλον. Μπορεί η αναμονή που υπάρχει τώρα να μου βγει σε καλό στο τέλος της σεζόν εφόσον παίξω καλά. Θα δούμε τι θα γίνει, όπως και να έχει, θα είναι μία δύσκολη απόφαση”.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις