Με πλήρη συναίνεση και συμφωνία θα παραστούν την Παρασκευή το απόγευμα στη σύγκληση της Ολομέλειας της ΕΟΕ ο Σπύρος Καπράλος και ο Ισίδωρος Κούβελος για την ανάδειξη νέας διοίκησης, θέτοντας τέλος σε μια διαμάχη που άρχισε από τον Φεβρουάριο κι έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στην εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό, όσο και στην εύρυθμη προετοιμασία των αθλητών μας ενόψει των μεγάλων διεθνών διοργανώσεων.

Την Πέμπτη ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για το διοικητικό συμβούλιο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν διπλές υποψηφιότητες και οι θέσεις έχουν ήδη… κλείσει, με δεδομένες αυτές του προέδρου της ΕΟΕ από τον κ Καπράλο και της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΔΟΑ) από τον κ Κούβελο.

Η παράταξη του δεύτερου θεωρείται σίγουρο ότι θα καταλάβει και άλλες θέσεις στην Ολομέλεια, όπως του α’ αντιπροέδρου και του προέδρου της Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας.

Η νέα διοίκηση θα αναδειχθεί τέσσερις ημέρες πριν την Αφή της Φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία (24/10), για τους 23ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στη Νότια Κορέα.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις