Με επίσημη δήλωσή του, ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος τόνισε πως απέσυρε την προσπάθειά του για εύρεση λύσης στον Παναθηναϊκό, μια ημέρα αφότου το όνομά του βγήκε στην επιφάνεια ως ένας από τους επιχειρηματίες που ήταν διατεθειμένος να συμβάλει για να βγει το “τριφύλλι” από το τέλμα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε μεταξύ άλλων πως είναι υποχρεωμένος να σταματήσει την προσπάθεια, καθότι δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις ή και στις δυνατότητές του η εξεύρεση “μαγικής λύσης για την ομάδα μας”.


Αναλυτικά η δήλωσή του

“Πρόθεσή μου πάντα ήταν και είναι να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό, ειδικά τις δύσκολες στιγμές που περνάει, δημιουργώντας έναν μηχανισμό μακροπρόθεσμης λύσης για την ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο να έχουν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές.

Από τη στιγμή που δημιουργήθηκαν προσδοκίες άμεσης επίλυσης του μεγάλου οικονομικού προβλήματος του Παναθηναϊκού, είμαι υποχρεωμένος να σταματήσω την προσπάθεια καθότι δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις ή και στις δυνατότητές μου η εξεύρεση μαγικής λύσης για την ομάδα μας”.


Οι 17 υποψήφιοι για το ΔΣ στην Παναθηναϊκή Συμμαχία

Δημοσιοποιήθηκαν οι υποψήφιοι που διεκδικούν την εκλογή τους στη διοίκηση και την ελεγκτική επιτροπή της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, κατά τις αρχαιρεσίες που θα πραγματοποιηθούν στις 22 Δεκεμβρίου.

Για το ΔΣ έθεσαν υποψηφιότητα 17 μέλη και για την ελεγκτική επιτροπή 6.

Μέσω της σχετικής ανακοίνωσης “παρακαλούνται τα τακτικά Μέλη που έχουν δικαίωμα ψήφου – και δεν το έχουν έως σήμερα πράξει – να αποστείλουν είτε μέσω τηλεομοιοτυπίας στο αριθμό 210 8709299, είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο [email protected], τα στοιχεία τους (αριθμός κινητού τηλεφώνου, αριθμός ταυτότητας-διαβατηρίου)”.


Αναλυτικά οι υποψήφιοι:

ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ιωάννης Αλεβίζος
Φαίδων Βοβόλης
Αντώνιος Δαμασκηνός
Κυριάκος Δημητρίου
Άγγελος Δημητρόπουλος
Αλέξανδρος Δριβάκος
Σταύρος Ευαγγελινός
Ηλίας Καλιντέρης
Αθανάσιος Κολοκυθάς
Δημήτριος Λεμονής
Ιωάννης Μαμάκης
Θεόδωρος Μαραγκουδάκης
Παναγιώτης Παπαβασιλείου
Γεώργιος Περιστέρης
Τατιάνα Πιτυχούτη
Νικόλαος Σταυρόπουλος
Βασίλειος Τραγούλιας


ΓΙΑ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Mιχάλης Βουλγαράκης
Πέτρος Κανταρέλης
Κώστας Καρμπερής
Μύρων Μυσιρλάκης
Δέσποινα Περιστέρη
Χρήστος Τσιμπάκης

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις