Με μία ανάρτηση στο Instagram η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου ευχαρίστησε όλους όσους τη στήριξαν στην πορεία προς το χρυσό, αφιερώνοντας παράλληλα το μετάλλιο της σε όλους τους ανθρώπους που οι ζωές τους έσβησαν στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Χαρακτηριστικά έγραψε:

«Τώρα που κοπάζουν οι πανηγυρισμοί,η καρδιά μου συνεχίζει να χτυπάει δυνατά έχοντας στο νου μου αυτούς που χάθηκαν. Σε αυτούς αφιερώνω το μετάλλιο και την επιτυχία μου καθώς και σε όλους όσοι πάλεψαν με την καταστροφή τις προηγούμενες ημέρες! Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την Ομοσπονδία μου,τον Πρόεδρο κ. Παναγόπουλο για την μεγάλη στήριξη που μου έχουν παράσχει όλα αυτά χρόνια, τον Εθνικό προπονητή κ.Κουσιωρα τον προπονητή μου Γιωργο Πομασκι που με μεθοδικότητα όλα αυτά τα χρόνια με οδηγεί σε επιτυχίες, την τεράστια οικογένεια της @nike @nikewomen τον Σύλλογο και ομάδα της καρδιάς μου @aek #AEK καθώς και την οικογένειά μου που είναι πάντα δίπλα στις καλές και στις κακές στιγμές μου! Ελπίζω για μια στιγμή να σας έκανα χαρούμενους και περήφανους! Ανθρωπιά, αλληλεγγύη. Πίστη και δύναμη από όλους ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και οι επιτυχίες θα είναι περισσότερες και μεγαλύτερες!! @berlin.2018 #hellasteam?? #EC2018 #europeanchampion @nikewomen @nike @nikegreece.gr #proudMom #proudwife #goldmedal #inmyFamily @lazcharitonidis #loveyou Με αυτά τα λίγα λόγια σας Ευχαριστώ! #nevergiveup»

Τώρα που κοπάζουν οι πανηγυρισμοί,η καρδιά μου συνεχίζει να χτυπάει δυνατά έχοντας στο νου μου αυτούς που χάθηκαν.Σε αυτούς αφιερώνω το μετάλλιο και την επιτυχία μου καθώς και σε όλους όσοι πάλεψαν με την καταστροφή τις προηγούμενες ημέρες!Ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου την Ομοσπονδία μου,τον Πρόεδρο κ.Παναγόπουλο για την μεγάλη στήριξη που μου έχουν παράσχει ολα αυτά χρόνια, τον Εθνικό προπόνητη κ.Κουσιωρα τον προπονητή μου Γιωργο Πομασκι που με μεθοδικότητα όλα αυτά τα χρόνια με οδηγεί σε επιτυχίες, την τεράστια οικογένεια της @nike @nikewomen τον Σύλλογο και ομαδα της καρδιας μου @aek #AEKκαθώς και την οικογένειά μου που ειναι πάντα δίπλα στις καλές και στις κακές στιγμές μου!Ελπίζω για μια στιγμή να σας έκανα χαρούμενους και περήφανους!Ανθρωπιά,αλληλεγγύη.Πιστη και δύναμη απο όλους ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και οι επιτυχίες θα ειναι περισσότερες και μεγαλύτερες!! @berlin.2018 #hellasteam?? #EC2018 #europeanchampion @nikewomen @nike @nikegreece.gr #proudMom #proudwife #goldmedal #inmyFamily @lazcharitonidis #loveyou Με αυτά τα λίγα λόγια σας Ευχαριστώ! #nevergiveup

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PapachristouV (@papachristouv) στις

Η αθλήτρια του τριπλούν βρέθηκε ξανά μεταξύ διχαστικών σχολίων, καθώς ήρθε ξανά στην επιφάνεια το σχόλιο που είχε κάνει το 2012 και θεωρήθηκε ρατσιστικό, κάτι το οποίο της στοίχισε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.

Η ίδια πήρε και πάλι θέση τονίζοντας ότι έχει ζητήσει 100 φορές συγγνώμη: «Δεν θέλω να το ανοίξω πάλι αυτό το θέμα και να διαιωνίζεται. Έχω κουραστεί. Θέλω μόνο να αγωνίζομαι και να πηγαίνω καλά στους αγώνες. Να κάνω το καλύτερο δυνατό εκεί. Αυτό προσπαθώ. Δεν μπορώ άλλο. Οι πράξεις μιλούν από μόνες τους και καλύτερα από τα λόγια», ανέφερε στη "Sportime" και συνέχισε:

«Έχω πει 100 φορές συγνώμη. Τι άλλο να κάνω; Θέλουν να με κρεμάσουν στο Σύνταγμα; Να με σταυρώσουν; Ας με σταυρώσουν…».

Φωτογραφία: Reuters

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις