Αρκετά μεγαλύτερος από ένα απλό διάστρεμμα αποδείχθηκε, τελικώς, ο τραυματισμός του Αντονί Μουνιέ, στον αγώνα πρωταθλήματος του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Ο Γάλλος ακραίος τραυματίστηκε στην αριστερή ποδοκνημική πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι ως αλλαγή, στο 70'.

Η πρώτη εκτίμηση, βάσει του οιδήματος που εμφάνισε ο παίκτης, έκανε λόγο για βαρύ διάστρεμμα. Τη Δευτέρα, όμως, ο Μουνιέ υποβλήθηκε σε λεπτομερή απεικονιστικό έλεγχο, που έδειξε ρήξη του έσω πλαγίου (δελτοειδούς) συνδέσμου.

Στο πόδι του τοποθετήθηκε ειδική μπότα ακινητοποίησης, την οποία θα φέρει για τρεις εβδομάδες. Μετά την παρέλευση αυτού του διαστήματος θα αρχίσει πρόγραμμα με φυσικοθεραπεία, ενώ εκτός προπονήσεων ο παίκτης θα μείνει για περίπου 6 εβδομάδες.

Να σημειωθεί πως και ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, υποβλήθηκε σήμερα σε χειρουργική επέμβαση βουβονοκήλης και θα απουσιάσει από τα καθήκοντά του για μερικές ημέρες. Οι προπονήσεις, που θα ξαναρχίσουν την Τετάρτη καθώς την Τρίτη οι παίκτες έχουν ρεπό, θα διεξάγονται "λειψές", αφού 11 ποδοσφαιριστές του συλλόγου ενσωματώθηκαν στις Εθνικές ομάδες τους.

Συγκεκριμένα, ο Κουρμπέλης θα είναι στην Εθνική Ανδρών, ο Κάτσε στην Εθνική Αλβανίας, οι Κότσαρης, Μαυρομμάτης, Στάικος, Μπουζούκης, Καμπετσής, Χατζηθεοδωρίδης, Χατζηγιοβάνης στην Εθνική Ελπίδων και οι Εμμανουηλίδης, Χριστογεώργος στην Εθνική Νέων.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις