Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος, σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Αθλητική Κυριακή» της ΕΡΤ μίλησε για το ενδεχόμενο να εφαρμοστεί το VAR τη φετινή σεζόν.

Συγκεκριμένα για την εφαρμογή του VAR ξεκαθάρισε: «Δεν θα δούμε VAR φέτος. Μακάρι να έρθει στον τελικό του Κυπέλλου. Αλλά είναι δύσκολο. Το VAR είναι πρότζεκτ πενταετίας που κοστίζει πάνω από 10 εκατ. ευρώ. Μέσα στο Φεβρουάριο θα έχουμε τον μειοδότη, τον ανάδοχο και την προσομοίωση. Η εκτίμησή μου είναι ότι VAR δεν θα έχουμε ούτε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Πρέπει να ελεγχθεί από τη FIFA και να πάρεις την έγκριση».

Για την κοινή υποψηφιότητα συνδιοργάνωσης του Euro 2028 και του Μουντιάλ 2030: «Η ανάληψη μιας διοργάνωσης έχει να κάνει με πολλά πράγματα. Έχει να κάνει με τη φορολογία, το οδικό δίκτυο, τις υποδομές. Θα γίνει προσπάθεια. Θα το περπατήσουμε. Χρειαζόμαστε τη στήριξη της πολιτείας».

Παράλληλαξεκαθάρισε ότι δεν σκέφτηκε ποτέ να παραιτηθεί:«Δεν σκέφτηκα ποτέ να παραιτηθώ. Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου», τόνισε σχετικά.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις