Ζητάει συνάντηση με τον Τσίπρα η Super League

Ζητάει συνάντηση με τον Τσίπρα η Super League

Μετά από την άκαρπη συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων της Super League και του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, οι πρώτοι επιδιώκουν ραντεβού με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να συζητήσουν και με αυτόν το ζήτημα της αναδιάρθρωσης.

Αυτή τους την πρόθεση τουλάχιστον ανακοίνωσαν οι άνθρωποι της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος στα πλαίσια της συνάντησης που έγινε στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Στον αντίποδα, η ανακοίνωση Βασιλειάδη στους εκπροσώπους του συνεταιρισμού ήταν πως στο θέμα της αναδιάρθρωσης είναι κάθετος και έχει σκοπό να την προχωρήσει ανεξαρτήτως των όποιων αντιδράσεων μπορεί να υπάρξουν.

Χαρακτηριστικό πάντως είναι πως η  μοναδική ομάδα από όσες βρέθηκαν στη σημερινή συνάντηση που τάσσεται υπέρ της αναδιάρθρωσης είναι ο Αστέρας Τρίπολης.

"Συναντήθηκα σήμερα με την Λίγκα μετά από αίτημά τους για να συζητήσουμε θέματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Μολονότι είχα ξεκαθαρίσει στην απάντησή μου ότι είναι εκτός ατζέντας τα θέματα της αναδιάρθρωσης αυτά τέθηκαν. Η απάντηση και η θέση είναι δεδομένη. Τα συμφωνηθέντα οφείλουν να τηρούνται. Από αυτό δεν υπάρχει κάτι άλλο να συζητηθεί και σε αυτό το πλαίσιο κινήθηκε η συζήτηση", υποστήριξε ο Βασιλειάδης με δηλώσεις του μετά από τη συνάντηση.

Και κάπως έτσι, η Super League πήρε την απόφαση να απευθυνθεί στα πιο υψηλά κλιμάκια της ελληνικής κυβέρνησης και συγκεκριμένα, στον πρωθυπουργό.