Δύο κρίσιμα ραντεβού θα έχει εντός της ημέρας (15/07) ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Live Sport", ο ισχυρός άνδρας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θα συναντηθεί με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Άγγελο Αναστασιάδη προκειμένου να ολοκληρωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών, αφού ύστερα κι από την ήττα (2-3) από την Αρμενία κι όσα ακολούθησαν με τις δηλώσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο έμπειρος προπονητής είναι εμφανές πως δεν είχε μέλλον στην Εθνική.

Εκτός, όμως, από την υπόθεση του Αναστασιάδη, ο πρόεδρος της ΕΠΟ θα έχει ραντεβού με τους ανθρώπους των FIFA και UEFA για τον κανονισμό της διαιτησίας.

Συγκεκριμένα, στο πάρκο Γουδή θα βρεθούν σήμερα ο διευθυντής των εθνικών ομοσπονδιών της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς, καθώς και τα στελέχη της, Άντζελο Ρηγόπουλος και Μάριος Γεωργίου.

Τα ζητήματα είναι πολλά, με τον Ζόραν Λάκοβιτς να έρχεται προκειμένου να δώσει κατευθύνσεις, ενώ θα έχει δια ζώσης συνάντηση και με τον αρχιδιαιτητή, Μέλο Περέιρα. Ο Πορτογάλος ασχολείται από τα τέλη Μαΐου με τον κανονισμό διαιτησίας, ο οποίος δεν δίνει καμία δυνατότητα παρέμβασης των παραγόντων των ΕΠΣ στα θέματα διαιτησίας. Γι' αυτόν το λόγο, υπάρχουν αντιδράσεις από την πλευρά των συμβούλων της ΕΠΟ, με τον Λάκοβιτς, ωστόσο, να μην έχει διάθεση να συναινέσει στις επιθυμίες τους.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις