Ο διαιτητής από την Ελβετία που καλείται να σφυρίξει στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, εμπλέκεται σε ένα περιστατικό με αρκετό παρασκήνιο, που τον οδήγησε σε παραίτηση.

Ο Στεφαν Κόσνερείχε βρεθεί στο «στόχαστρο» μετά από μία κόκκινη κάρτα που έδωσε χωρίς να συντρέχειπροφανής λόγος σε ποδοσφαιριστή. Ο ίδιος υποστήριξε ότι τον είχε φτύσει την ώρα του αγώνα, αλλά κάτι τέτοιο δεν προέκυψε από την τηλεοπτική κάλυψη, με αποτέλεσμα την αθώωση του παίκτη.

«Άκουσα μία γνωστή φωνή (σ.σ. του εν λόγω ποδοσφαιριστή) και μετά ένιωσα να με φτύνουν στο γόνατο και το χέρι. Ήταν ο παίκτης αυτός», είχε επισημάνει τότε ο Κλόσνερ, για να απαντήσει ο επιθετικός της Ξαμάξ που αποβλήθηκε ότι «δεν έχω φτύσει ποτέ κανέναν στην ζωή μου. Η αλήθεια θα λάμψει».

Η υπόθεση είχε τελικά αρνητική κατάληξη για τον διαιτητή, ο οποίος ανακοίνωσε την παραίτησή του: «Τι πρέπει να κάνω για να με πιστέψετε; Που οδηγεί όλο αυτό; Δεν το χρειάζομαι όλο αυτό. Έχω ανάγκη να περνάω αλλιώς τα Σαββατοκύριακά μου. Είναι κάτι που έχω αποφασίσει».

Παρόλα αυτά ο Κόσνερ επέστρεψε στη διαιτησίακαι τώτα θα βρεθεί και στην Ελλάδα για το ντέρμπι κορυφής στην 5η αγωνιστική της Superleague. Η απόφαση της ΚΕΔ, όπως είναι εύλογο, γεννά αρκετά ερωτήματα…

Δείτε το στιγμιότυπο στο 2'31" του παρακάτω video: