Η Εθνική Ελλάδος θα δώσει τη δικήτης μάχη στο Γερεβάν επί της Αρμενίας (15/11, 19:00 μ.μ.) κι όπως έχουμε προαναφέρει, πρέπει να πάει με οδηγό τη νίκη και προπαντός την εικόνα που είχε δείξει με την Βοσνία.

Στα προκριματικά του Euro 2020, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημαμπορεί να μην τα πήγε καθόλου καλά και να μην την αξίζει η πρόκριση, όμως υπάρχει ένα "παραθυράκι" που δίνει πρόκριση. Δύσκολο μεν, όχι ακατόρθωτο δε. Που; Στο Nations League.

Συγκεκριμένα, η Σκωτία θα είναι στα playoffs του Nations League τον ερχόμενο Μάρτιο.

Έτσι, απομένουν άλλα τρία εισιτήρια. Εφόσον Νορβηγία, Σερβία και Φινλανδία ακολουθήσουνστη λίστα καιπεράσουν μέσω του ομίλου τους, τότε Βουλγαρία, Ισραήλ και Ουγγαρία θα είναι οι άλλες τρεις ομάδες που εξασφαλίζουν την παρουσία τους στα playoffs του Nations League.

Εάν το Ισραήλ πάρει το εισιτήριο από τον όμιλό του, τη θέση του θα πάρει η Ρουμανία.

Με τη σειρά της, αν η Ουγγαρία περάσει, τη θέση της θα πάρει η Ελλάδα με την Σκωτία και τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, με τις οποίες θα σχηματιστούν τα playoffs της League C.

Αυτό, λοιπόν, είναι και το μοναδικό σενάριο με το οποίο η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να βρεθεί στα γήπεδα 12 μεγάλων πόλεων της Ευρώπης.

Eάν συμβούν αυτά τότε θα έχουμε την εξής εξέλιξη

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις