Νέα επίθεση του Ενές Καντέρ στον Ερντογάν: Αυτό που συμβαίνει στην Τουρκία είναι τραγωδία

Νέα επίθεση του Ενές Καντέρ στον Ερντογάν: Αυτό που συμβαίνει στην Τουρκία είναι τραγωδία

Σε αποκαλυπτικές δηλώσεις προχώρησε ο Τούρκος σέντερ συνεχίζοντας την ανοιχτή αντιπαράθεση με τον Ταγίπ Ερντογάν.

''Θέλω να είμαι η φωνή των αθώων ανθρώπων'', δήλωσε ο Ενές Καντέρ εξαπολύοντας για ακόμη μια φορά επίθεση στο καθεστώς της χώρας του και την απουσία δημοκρατίας.

Ο παίκτης των Σέλτικς δήλωσε πως στην Τουρκία υπάρχουν αυτή τη στιγμή 17.000 γυναίκες και πάνω από 1.000 μωρά στη φυλακή, άνθρωποι που δε θα έπρεπε να βρίσκονται εκεί.

''Moυ λένε να βουλώσω το στόμα μου, να βγάλω απλά τα λεφτά μου και να έχω μια ευτυχισμένη ζωή. Με ρωτάνε γιατί να μιλάω για αυτά τα θέματα. Όταν θίγεις αυτά τα προβλήματα ποτέ δεν θα πάρεις μεγάλα συμβόλαια και σημαντικές συμφωνίες. Αυτό επηρεάζει εμένα και την οικογένεια μου. Ο πατέρας μου απολύθηκε, η αδερφή μου δεν μπορεί να βρει δουλειά. Είναι μεγαλύτερο από μένα, από το μπάσκετ, από το ΝΒΑ. Αυτό που συμβαίνει στην Τουρκία είναι τραγωδία. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται στις φυλακές και υποφέρουν. Υπάρχει πρόβλημα. Όταν κάνω tweet για αυτό, πάντα παίρνει μεγάλη έκταση. Μπορώ να είμαι η φωνή αθώων ανθρώπων. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 17.000 αθώες γυναίκες στη φυλακή. Υπάρχουν πάνω από 1000 μωρά που μεγαλώνουν στις φυλακές μαζί με τις μητέρες τους. Για εμένα είναι σημαντικό. Με επηρεάζει εμένα και την οικογένεια μου. Αλλά πρέπει να στηρίξω όλους αυτούς τους αθώους ανθρώπους''.