Στην αρχική του τοποθέτηση, σχολίασε την απόφαση των "ερυθρολεύκων" να μην κατέβουν να παίξουν στο πρωτάθλημα της Α1: «Δεν μπορείς να είσαι αντίθετος με κάτι που αποφασίζουν οι πρόεδροι της ΚΑΕ.

Ήταν μία ριζοσπαστική κίνηση, θέλοντας να δείξουν πως… δεν πάει άλλο, κάτι στο οποίο ήταν σύμφωνο και το μεγαλύτερο μέρος των φιλάθλων του Ολυμπιακού.Αυτή η κίνηση πιθανόν να βγει και σε καλό, αλλά δεν μπορώ να προδικάσω. Μπορεί αυτό να είναι πολύ καλό για την Ευρωλίγκα και όχι για τα εθνικά πρωταθλήματα».

Για την EuroLeague σχολίασε τα εξής:«Με την Ευρωλίγκα, για παράδειγμα, εγώ διαφωνώ πως πρέπει να παίζουν συγκεκριμένες ομάδες με συμβόλαια και όχι πάντα οι πρωταθλητές από κάθε χώρα. Δεν είμαστε Αμερική εδώ, δεν είμαστε ΝΒΑ. Είναι ωραία να αντιγράφεις τους Αμερικάνους, αλλά χωρίς τα λεφτά των Αμερικάνων. Δεν είμαστε το ίδιο με την Αμερική».

Για την παρουσία του Ρικ Πιτίνο στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας, είπε:«Ο Ρικ Πιτίνο είναι μία κορυφαία μορφή προπονητή, η οποία θα κάνει καλό όχι μόνο στον Παναθηναϊκό, αλλά και στην Εθνική ομάδα. Δεν υπάρχει αμφιβολία.Είμαι ένας άνθρωπος βέβαια που ποτέ δεν ήμουν της άποψης, πως αν ένας προπονητής είναι κόουτς στον Ολυμπιακό ή στον Παναθηναϊκό, δεν μπορεί να είναι και στην Εθνική ομάδα. Δεν ξέρω αν έγινε λάθος το 2008 με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, αλλά είναι θέμα αρχών.

Δεν μπορώ να καταλάβω επίσης γιατί δεν μπορεί να είναι προπονητές στην Εθνική, προπονητές όπως οι Μπαρτζώκας, Σφαιρόπουλος και Ιτούδης. Δεν υπάρχει περίπτωση ένας προπονητής, που ανήκει και σε σύλλογο, να μεροληπτήσει υπέρ της ομάδας του στην Εθνική. Δεν περνάει καν από το μυαλό μου πως ο Πιτίνο θα μεροληπτήσει υπέρ των παικτών του Παναθηναϊκού. Για Γιαννάκη-Πιτίνο να απαντήσουν αυτοί που πρέπει».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις