Σύμφωνα με αθλητικά δημοσιεύματα, ο πρόεδρος του Προμηθέα είναι έτοιμος να επισημοποιήσει την πρόθεση του για την προεδρία της ΕΟΚ στις εκλογές που θα διεξαχθούν το φθινόπωρο του 2020.

Άλλωστε από την ημέρα που ψηφίστηκε ο νέος νόμος, δηλαδή το όριο ηλικίας που μπήκε από τον Λευτέρη Αυγενάκη και πέρασε από τη Βουλή, η υπάρχουσα διοίκηση της ΕΟΚ δεν πληροί τις προϋποθέσεις.

Βέβαια, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος έχει άλλη άποψη, καθώς θεωρεί πως αυτή η απόφαση θα έχει ανακληθεί μέχρι τις εκλογές.

Ωστόσο, ο Βαγγέλης Λιόλιος δεν πτοείται από την νέα υποψηφιότητα του Βασιλακόπουλου, όντας έτοιμος να μπει στο ΔΣ και να δημιουργήσει το δικό του ψηφοδέλτιο.


Image result for λιολιος προμηθεας


Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας του Προμηθέα Πάτρας, ο οποίος είναι και παιδίατρος έχει καταθέσει ήδητο πλάνο του στην πολιτεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του αθλητικού Τύπου, ο Λιόλιος θεωρεί πως μπορεί να συνεργαστεί με κάποια μέλη από την υπάρχουσα διοίκηση της ΕΟΚ.

Εφόσον οι προτάσεις του προχωρήσουν, ανακοινωθούν και εν τέλει ψηφιστούν τον επόμενο Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη, ο Βαγγέλης Λιόλιος θέλει να είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΕΟΚ, παίρνοντας πρωτίστως το ΟΚ από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Σαφώς δεν πρόκειται για απλή διαδικασία, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι έτοιμος να προχωρήσει, καθώς έχει την στήριξη της κυβέρνησης.

Σίγουρα έως το 2020 δεν μπορεί να γνωρίζει κανείς τι πρόκειται να γίνει, όμως είναι δεδομένο πως ο Λιόλιος έχει θέσει γερή υποψηφιότητα για την διαδοχή του Γιώργου Βασιλακόπουλου.