Έβερτον: Πρώην προπονητής του Ολυμπιακού απέρριψε τα "ζαχαρωτά"

Έβερτον: Πρώην προπονητής του Ολυμπιακού απέρριψε τα "ζαχαρωτά"

Έβερτον - Βίτορ Περέιρα: Ο 51χρονος Πορτογάλος προπονητής ήταν πολύ κοντά για να διαδεχθεί τον συμπατριώτη του, Μάρκο Σίλβα, αλλά τελικώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος δεν αποδέχθηκε την πρόταση.

Η Έβερτον πραγματοποιεί κάκιστη χρονιά στην Αγγλία, όντας 14η στην Premier League και ήδη ο Μάρκο Σίλβα αποτελεί παρελθόν. Μάλιστα, τα "ζαχαρωτά" κέρδισαν με 3-1 την Τσέλσι, έχοντας στον πάγκο τους, τον υπηρεσιακό τεχνικό Ντάνκαν Φέργκιουσον.

Ένα από τα πολλά ονόματα που ακουγόντουσαν έντονα ήταν ο -εξίσου- πρώην "ερυθρόλευκος" Πορτογάλος προπονητής, Βίτορ Περέιρα.

Παρότι έφτασε να είναι το βασικό φαβορί για τον πάγκο των «ζαχαρωτών» και παρότι βρέθηκε σε διαπραγματεύσεις μαζί τους που ξεπέρασαν την μία εβδομάδα, τελικά ο Βίτορ Περέιρα δεν θα αναλάβει την Έβερτον, κάτι που ξεκαθάρισε και ο ίδιος με δηλώσεις του στο Sky Sports: «Είναι μεγάλη τιμή και είμαι ευγνώμων που ήμουν στην λίστα μιας ομάδας, την οποία σέβομαι πολύ. Προς το παρόν είμαι ακόμα προπονητής της Σανγκάη SIPS, μία ομάδα την οποία έχω μες την καρδιά μου σε μία χώρα που προοδεύει ραγδαία στο ποδόσφαιρο. Προς το παρόν δεν είμαι σε θέση που μπορώ να αποδεχθώ άλλες δεσμεύσεις. Δεν μπορώ να αποφασίσω άμεσα, χρειάζομαι χρόνο για να σκεφτώ και να σχεδιάσω το μέλλον μου, εξετάζοντας τις επιλογές που έχω. Το αγγλικό πρωτάθλημα, το αγαπώ και κάποια στιγμή σαφώς και θα ήθελα να εξετάσω μία ευκαιρία να δουλέψω εκεί στο μέλλον».