Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για στόπερ τον Γενάρη

Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για στόπερ τον Γενάρη

Κεντρικό αμυντικό αναμένεται να αναζητήσουν οι ερυθρόλευκοι στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου

Ο Ολυμπιακός ,μετά την θριαμβευτική του πρόκριση στους ¨"32" του Europa League, βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού. Ο λόγος είναι οι κακές εμφανίσεις του Γιασίν Μεριά το τελευταίο διάστημα, έστω και αν δεν στοίχησαν τα λάθη του Αφρικανού στόπερ στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα. Σύμφωνα, λοιπόν, με ρεπορτάζ του "Κόκκινου Πρωταθλητή" οι ερυθρόλευκοι θα κινηθούν για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο που πλησιάζει. 

Η ομάδα του Πειραιά προβληματίζεται από τις κακές εμφανίσεις του Μεριά, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν προτάσεις για τον Ρούμπεν Σεμέδο. Επιπλέον, ο Παπέ Σισέ βρίσκεται στα "πίτς" εδώ και αρκετό διάστημα και η λύση ανάγκης που  ακούει στο όνομα Αβραάμ Παπαδόπουλος βρίσκεται αισίως στα 35 του χρόνια. Επομένως κρίνεται αναγκαία μια προσθήκη παίκτη που θα ενισχύσει με ποιότητα τα μετόπισθεν του Ολυμπιακού. 

Παράλληλα, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο οι ερυθρόλευκοι να κινηθούν και  για την απόκτηση ενός επιθετικού λόγω της επιθετικής δυστοκίας που παρατηρείται στα τελευταία παιχνίδια με αποκορύφωμα αυτό με τον Ερυθρό Αστέρα, όπου οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς πραγματοποίησαν συνολικά 27 τελικές προσπάθειες, αλλά χρειάστηκαν πέναλτι για να πάρουν τη νίκη. Συνεπώς η αποτελεσματικότητα αγνοείται στο Λιμάνι...

Τέλος, δεν αποκλείεται πιθανή αποχώρηση του Μπενζιά που δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες των ανθρώπων του Ολυμπιακού.