Λευτέρης Αυγενάκης:Μετά τα όσα διαδραματίστηκαν στο ΒόλοςΟλυμπιακός, αλλά και τον "πόλεμο" ανακοινώσεων μεταξύ Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Βόλου και Ξάνθης ο Λευτέρης Αυγενάκης είναι άκρως σιωπηλός. Θα αναρωτιόταν μάλιστα και κάποιος: "Μα καλά που είναι ο υπουργός;"Ίσως αυτή η απάντηση δοθεί άμεσα και αποτελέσει "βόμβα" για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με αθλητικά δημοσιεύματα, ο Λευτέρης Αυγενάκης σκέφτεται να διακόψει το πρωτάθλημα, μέχρι την μεγάλη συνάντηση που θα έχει το BIG-4 (Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός) με FIFA και UEFA. Μάλιστα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η LiveSport, οι "ερυθρόλευκοι" επιδιώκουν τέτοια εξέλιξη, ούτως ώστε να "ξηλωθούν" η ΚΕΔ και η ΕΠΟ. Άλλωστε, τα παράπονα από πλευράς του Ολυμπιακού προς ΚΕΔ και ΕΠΟ είναι πασίγνωστα με μορφή μηνύσεων και αγωγών.

Το μόνο σίγουρο είναι πως μια τέτοια απόφαση θα προκαλέσει τις αντιδράσεις της πλειονότητας των ομάδων στην Super League. Αναμένουμε από στιγμή σε στιγμή είτε επίσημη ανακοίνωση είτε επίσημη θέση από τον υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις