Γιασίν Μεριά: Ο μάνατζερ του Μεριά δήλωσε προ ημερώνπωςο Τυνήσιος στόπερ δεν είναι ικανοποιημένοςαπό την εξέλιξη της καριέρας του στον Ολυμπιακό, ειδικότεραμετά τον παραγκωνισμό του από τον Πέδρο Μαρτίς λόγω των κάκιστων εμφανίσεων του, την φετινή σεζόν. Το Σάββατο πια, ο ίδιος ο 26χρονος στόπερ διέψευσε το γεγονός λέγοντας πως δεν γνωρίζει καν τον συγκεκριμένο άνθρωπο, ωστόσο μίλησε για το μέλλον του και επί της ουσίας επιβεβαίωσε πως αποτελεί ξένο σώμα στον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να διαπραγματεύονται την παραχώρησή του.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Γιασίν Μεριά στο Radio IFM της Τυνησίας:

Για το μέλλον του:«Θέλω να μείνω στην Ευρώπη. Αυτή είναι η προτεραιότητά μου. Υπάρχουν προσφορές και διαπραγματεύσεις για την αποχώρησή μου».

Για τις προτάσεις που υπάρχουν:«Έχω προτάσεις από Γερμανία, Γαλλία και Τουρκία. Ήρθαν προτάσεις 5 και 6 εκατ. ευρώ από την Σαουδική Αραβία αλλά εγώ θέλω να παραμείνω στην Ευρώπη».

Για τις κρούσεις από Τυνησία:«Προσφορές από Τυνησία; Ναι υπάρχουν αλλά με κάθε σεβασμό στις ομάδες θέλω να προχωρήσω και να συνεχίσω σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

Για τον μάνατζέρ του:«Δεν έχω μάνατζερ. Ο Καχίντ Ραχμάν μίλησε για μένα σε ελληνικά media αλλά δεν τον ξέρω καν».

Για τα λάθη του με την Τότεναμ:«Τα λάθη μου αυτά ήταν πολύ σοβαρά και ολέθρια. Έχασα την θέση μου. Θέλω να παίζω για να εξελίσσομαι».

Για τον χρόνο συμμετοχής του:«Τα έδωσα όλα για την ομάδα του Ολυμπιακού και τους τελευταίους μήνες στο Champions League. Τώρα παίζω το 50% των αγώνων και χρειάζομαι παραπάνω χρόνο συμμετοχής».