Βαγγέλης Γραμμένος: Ο πρόεδρος της ΕΠΟ προανήγγειλε πως ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα γίνει με κόσμο, και όχι με προσκλήσεις όπως συνέβη τα τελευταία χρόνια. Όλα αυτά ειπώθηκαν μετά τη σύσκεψη για τις λέσχες φιλάθλων, που έγινε το πρωί της Πέμπτης (16/10), στο υφυπουργείο Αθλητισμού.

Είναι εφικτός στόχος και για την ΕΠΟ και για την Πολιτεία, από τη στιγμή που έχουμε μόνο ομάδες από τη Σούπερ Λιγκ, να δούμε τελικό με κόσμο; ήταν η ερώτηση που του έγινε.

«Μιλάτε για τον τελικό του Κυπέλλου; Προφανώς γι’ αυτό είμαι αρμόδιος να μιλήσω. Ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδας θα γίνει με κόσμο. Θα γίνει με κόσμο, θα γίνει με κόσμο ο τελικός του Κυπέλλου, στην Ελλάδα, είναι ρητή δήλωση» δεσμεύτηκε δημόσια ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Στην ερώτηση αν οι οπαδοί είναι 10.000, επανέλαβε…«Θα γίνει με κόσμο»

Όταν μάλιστα, οι δημοσιογράφοι επέμειναν σχολιάζοντας ότι δεν είναι ευχάριστη εικόνα ένας τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας με 10.000 ή και λιγότερο κόσμο απάντησε…«Έχουμε ξεφύγει λίγο από την ατζέντα μας, μπορείτε να με βρείτε κάποια άλλη στιγμή και να μου απευθύνεται ότι ερώτημα θέλετε. Όσο και αν στην εποχή μας αν τα αυτονόητα έγιναν ζητούμενα, αυτό είναι αυτονόητο».

Η διευκρίνιση ότι ο τελικός του Κυπέλλου θα γίνει στην Ελλάδα, μόνο τυχαία δεν είναι καθώς στην προκήρυξη αναφέρεται ότι μπορεί να γίνει και σε γήπεδο Ομοσπονδίας του εξωτερικού.

Κατά τα άλλα, για το περιεχόμενο της συνάντησης, είπε«Αυτό που διαπιστώνει κανείς σήμερα είναι η ανάγκη να εκσυγχρονιστεί ένα νομικό πλαίσιο που αφορά τη λειτουργία των λεσχών. Σε αυτή την κατεύθυνση, τα μέλη κάθισαν στο τραπέζι σε μία πρώτη προσέγγιση όλων των θεμάτων. Δεν έχει υπάρξει οριστικό τέλος σε αυτό το διάλογο, θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες. Η λογική και η κατεύθυνση είναι να εκσυγχρονιστεί όλο αυτό το σύστημα για τις λέσχες των φιλάθλων, 2-3 νομοθετήματα διάσπαρτα. Έχει και άλλα ζητήματα, περισσότερο νομοτεχνικά. Το ζητούμενο είναι αυτό το νομικό πλαίσιο που θα νομοθετηθεί να μπορεί να είναι ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο. Σήμερα, μεγάλο μέρος του νομοθετήματος αυτού δεν έχει εφαρμοστεί».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις