ΕΕΑ:Η διαδικασία της εκδίκασης σχετικά με την κατηγορία του Ολυμπιακού για την περίπτωση συνιδιοκτησίας ΠΑΟΚ και Ξάνθης ολοκληρώθηκε και σας έχουμε αναλυτικό ρεπορτάζ. Από την πλευρά τηςΠΑΕ Ολυμπιακός, μετά το τέλος της διαδικασίας,τόνισε πως η υπερασπιστική γραμμή του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης βασίζεται στο ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην Ελλάδα, καθώς δεν έχει βάλει στο όνομα του καμία εταιρία. Από την πλευρά της η ΠΑΕ ΠΑΟΚυποστήριξε πως ο κύριος Καλπατζής είναι τρίτος ξάδερφος και δεν υπάρχει κάποια ανάμειξη με άλλη ομάδα. Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά η Dimera ανήκει κατά 91% στον Γιώργο Σαββίδη και κατά 9% στη μητέρα του.

Ο κύριος Δριλεράκης, νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είπε ότι "σήμερα πρέπει να καταριψουμε έναν μύθο. Ότι ο ΠΑΟΚ δεν ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη αλλά στο γιο του και τη γυναίκα του!"Τα μέλη της ΕΕΑ, κυρία Μαρούπα και κύριος Αρκούδης ανέφεραν πως δεν ήρθε κανείς εμπλεκόμενος στην καταγγελία του Ολυμπιακού, κάτι το οποίο δυσχεραίνει τη διαδικασία, από την στιγμή που απουσίασαν τα φυσικά πρόσωπα. Πήραν προθεσμία ως την ερχόμενη Πέμπτη (23/1) για υπομνήματα και την άλλη Δευτέρα (27/1) θα ξανασυνεδριάσει.

Η κυρία Μαρούπα έδωσε βάση σε ερωτήματα σχετικά με τον Ιβάν Σαββίδη και Καλπατζίδη. Μάλιστα, η απάντηση που πήρε είναι ότι δεν μιλάνε πλέον μεταξύ τους.

Τέλος στην ερώτηση της Επιτροπής για τον Ζίβκοβιτς και το γεγονός ότι αγωνίστηκε στο περσινό ματς Ξάνθη-ΠΑΟΚ ενώ είχε ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, η απάντηση των δικηγόρων ΠΑΟΚ-Ξάνθης ήταν πως κι ο Λεβαντόφκσι είχε παίξει σε τελικό Μπάγερν-Ντόρτμουντ ενώ είχε γίνει μεταγραφή.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις