Θεσσαλονίκη νεκρός οπαδός:Η αδερφή του άτυχουοπαδού της Μπότεφ, Μπέτια έδωσε μίλησε για τη δολοφονία του αδερφού της, τονίζοντας πως ο θάνατός του προήλθε από χτυπήματα στο στομάχι και όχι από το αυτοκίνητο που τον παρέσυρε. Ο 28χρονος Τόσκο έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια επεισοδίων οπαδικού χαρακτήρα την Κυριακή 5 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη, και η αδερφή του σε δηλώσεις της στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Yellow Radio 92.8» , πιστεύει ότι το ατύχημα του αδερφού της ήταν φόνος. «Είναι φόνος! Δεν είναι ατύχημα και δεν μπορούμε να δεχτούμε καμία δικαιολογία πάνω σε αυτό» τονίζει η αδερφή του θύματος και ξεκαθαρίζει «Δεν θα αφήσουμε τους δολοφόνους του Τόσκο να γλυτώσουν».
"Ο ιατροδικαστής μας είπε πως ο αδερφός μου δεν πέθανε από το αυτοκίνητο. Ήταν ήδη νεκρός, πέθανε από τα χτυπήματα στο στομάχι και στην συγκεκριμένη περιοχή του σώματος του. Από αυτό πέθανε ο Τόσκο και όχι από το αυτοκίνητο", είπε η αδελφή του άτυχου οπαδού.

Έχεις μιλήσει με τους άλλους δύο φίλους του Τόσκο; Μπόρεσαν να δουν ποιος ήταν στο αυτοκίνητο;

Γνωρίζω ότι το αυτοκίνητο οδηγούσε μια γυναίκα, όμως δίπλα της υπήρχε ένας άνδρας! Δεν ήταν μόνη της, δεν γνωρίζω περισσότερα για τον συγκεκριμένο αλλά υπήρχε μέσα στο αμάξι ένας άνδρας μεγαλύτερης ηλικίας.