ΕΠΟ Ξάνθη: Ανακοινώθηκε η τιμωρία της ΠΑΕ

ΕΠΟ Ξάνθη: Ανακοινώθηκε η τιμωρία της ΠΑΕ

ΕΠΟ Ξάνθη: Ανακοινώθηκε από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ η τιμωρία της Ξάνθης, αναφορικά με την αλλαγή του μετοχικού καθεστώτος της ΠΑΕ.

ΕΠΟ Ξάνθη: Συγκεκριμένα, από την ΕΠΟ ανακοινώθηκε πως επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο ύψους 200.000 ευρώ: «Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του στις 20/01/2020 εξέτασε τον φάκελο της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ και έλαβε την ακόλουθη απόφαση: Ανακαλεί την χορηγηθείσα με την υπ’ αριθ. 23/14.05.2019 απόφαση άδειας συμμετοχής της ΠΑΕ ΑΟ ΞΑΝΘΗ στις διοργανώσεις της Super League 1, περιόδου 2019-2020 και επιβάλλει πρόστιμο ύψους 200.000,00 ευρώ».

Σημειώνεται ότι δεν έχει τελειώσει η Ξάνθη όσον αφορά στα θέματα που εκκρεμούν. Η συγκεκριμένη απόφαση έχει να κάνει με το γεγονός πως η Ξάνθη δεν είχε ενημερώσει για τη μεταβίβαση των μετοχών, εντός των 10 ημερών που προβλέπεται από το νόμο.

Τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα στις 27 Ιανουαρίου αναμένεται η νέα συνεδρίαση της ΕΕΑ, για να παρθεί και η απόφαση για τα υπόλοιπα θέματα που εκκρεμούν.