Ατρόμητος – Ολυμπιακός 0-1: Ο Πορτογάλος τεχνικόςέριξε πυρά κατά του Ελβετού ρέφερι Σνάιντερ που διαιτήτευσε στοΠεριστέρι, τονίζοντας πωςτέτοιες διαιτησίες δεν είναι από αυτέςαρέσουν στον Ολυμπιακό και δεν κάνουν καλό στο ποδόσφαιρο. «Περήφανος για τους παίκτες μου, νίκη από αυτές που δίνουν τίτλους», είπε ο Πορτογάλος για το 0-1 των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου μετά το Ατρόμητος – Ολυμπιακός 0-1:

Για το τι είπε στους παίκτες του στο τέλος: «Το πρώτο πράγμα που είπα ήταν πως είμαι περήφανος γι' αυτούς για τον τρόπο που αντιμετώπισαν το παιχνίδι και τις προπονήσεις καθημερινά. Δεν είναι εύκολο να μπορείς να διατηρηθείς στην πρώτη θέση, ξέρουμε πως θα μπορούσαν πολλοί παίκτες να κάνουν παραπάνω σήμερα, αλλά χαίρομαι που μέχρι το τελευταίο λεπτό πάλεψαν για να έρθει το αποτέλεσμα».

Για το αν τέτοιες νίκες σε οδηγούν πιο κοντά στον τίτλο και για την αποβολή του Ομάρ: «Είναι νίκες που μπορούν να σε οδηγήσουν στο πρωτάθλημα αυτές. Ο Ολυμπιακός ήταν η ανώτερη ομάδα σήμερα. Είχαμε πρωτοβουλία, δημιουργούσαμε, είχαμε περισσότερα κόρνερ, περισσότερες ευκαιρίες και γενικά την υπεροχή. Κάναμε 8 παιχνίδια, ο αντίπαλος 16 κι εμείς δεχτήκαμε την κόκκινη κάρτα. Βρίσκω αδικαιολόγητη την διαιτησία, υπερβολική την κόκκινη του Ομάρ, δεν έδωσε σωστά λεπτά καθυστερήσεων, δεν έδωσε σωστά τις κίτρινες κάρτες. Είναι μια διαιτησία που βλέπουμε συχνά, που δεν μας αρέσει να έχουμε. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλή η διαιτησία και στο δεύτερο όχι, είναι κάποια έξυπνα τρικ που κάνουν οι διαιτητές, αυτές οι διαιτησίες είναι που δεν κάνουν καλό στο ποδόσφαιρο».

Για την επιλογή του Χασάν κι αν νιώθει δικαιωμένος: «Εκείνη τη στιγμή ξέρουμε πως ο Βαλμπουενά μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις. Ο Κώστας έπαιζε στο κέντρο, εμείς βλέπαμε πως δημιουργούσαμε πολύ από τα άκρα, επομένως βάλαμε έναν επιθετικό ώστε να ενισχύσουμε την επίθεσή μας, δεδομένης της αλλαγής που έκανε ο Ατρόμητος εκείνη τη στιγμή κι ενίσχυσε το κέντρο του. Όλος ο κόσμος ξέρει τα χαρακτηριστικά του Χασάν, είναι πολύ δυνατός στο εν αέριο παιχνίδι, όλοι γνωρίζουμε πως σε τέτοια παιχνίδια τον χρειαζόμαστε, ξέραμε πως μπορεί να μας βοηθήσει».

Για την κατάσταση του Σουντανί:«Πηγαίνει στο νοσοκομείο, μόλις μας αναλύσει ο γιατρός την κατάστασή του θα σας ενημερώσουμε».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις