Ολυμπιακός μπάσκετ: Μετά την απόκτηση του ΜακΚίσικ, οιΠειραιώτες θα κινηθούν και για γκαρντ. Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίεςφαίνεται πως ο Ολυμπιακός κατέληξεστον γκαρντ που θα πλαισιώσει την υπάρχουσα περιφέρεια. Ο λόγος για τον Ντουάιτ Μπακς. Βέβαια, τα δεδομένα μόνο ευνοϊκάδεν είναι για την ομάδα του Πειραιά. Συγκεκριμένα, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις οι οποίες όμως δεν μπορούν να πάρουν τελεσίδικη μορφή λόγω του ban της Euroleague.

Όσον αφορά τη διοργανώτρια Αρχή δεν υπάρχει η παραμικρή εξέλιξη αφού η απάντηση πουλαμβάνουν συνεχώς οι Πειραιώτες είναι, «έχουμε λάβει τα χαρτιά και το ερευνά η αρμόδια υπηρεσία μας». Επίσης, ηενδεχόμενη συνεργασία με τον Αμερικανό γκαρντ έχει το ρίσκο της διότιθα στοιχίσει αρκετά (έχει συμβόλαιο στην Κίνα 1.500.000 δολάρια) και στον Ολυμπιακό δε μπορούν να ρισκάρουν λόγω του ban της Euroleague. Δε θέλουν δηλαδή να υπογράψουν τον παίκτη και αυτός να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σακιέλ ΜακΚίσικσυμφώνησε με πολύ μικρότερο ποσό.

Το who is who του Μπάικς

Ο 31χρονος Αμερικανός έχει εμπειρία, καθώςέχει αγωνιστεί σε ΝΒΑ, Ευρώπη και Κίνα.

Στο ΝΒΑ έχει αγωνιστεί για λογαριασμό τωνΡάπτορς, ΛέικερςκαιΠίστονςγια λίγα παιχνίδια. Στην Ευρώπη έχει αγωνιστεί στηνΟστάνδηκαι στηΒαλένθια(2014). Από το 2018 παίζει στουςΛέοπαρντςόμως λόγω του προβλήματος με τον κορονοϊό αποχώρησε. Ο Μπάικς είχε βρεθεί και παλιότερα κοντά στους «ερυθρόλευκους», αλλάείχε προτιμήσει τη Βαλένθια.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις