Πελέ: Αποκαλύπτει νέα δεδομένα για την υγεία του

Έδωσε άλλη διάσταση στο θέμα της υγείας του ο Πελέ
Έδωσε άλλη διάσταση στο θέμα της υγείας του ο Πελέ

Πελέ: Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος επιθετικός έδωσε άλλη διάσταση στο θέμα υγείας του, τονίζοντας πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τον ίδιο.

Πελέ: Ο θρύλος του ποδοσφαίρου διέψευσε τις πληροφορίες που τον ήθελα να πάσχει από κατάθλιψη και να έχει απομονωθεί. Μάλιστα σε δηλώσεις που έκανε τόνισε πως είναι είναι καλά στην υγεία του και διατηρεί πολυάσχολο πρόγραμμα. Ουσιαστικά τα όσα είπε είναι... απάντηση στις δηλώσεις του γιου του, Έντιντο. Την περασμένη Δευτέρα είχε δηλώσει πως ο ο πατέρας του είναι καταθλιπτικός και απρόθυμος να αφήσει το σπίτι του, καθώς δεν μπορεί να περπατήσει λόγω προβλημάτων στο ισχίο του.

Η απάντηση του Πελέ πάντως ήταν τελείως διαφορετική, αναφέροντας: «Είμαι καλά. Σας ευχαριστώ για τις προσευχές και τις ανησυχίες σας. Είμαι καλά. Γίνομαι 80 ετών εφέτος. Έχω τις καλές μου και τις κακές μου μέρες. Αυτό είναι φυσιολογικό για ανθρώπους στην ηλικία μου. Δεν φοβάμαι. Είμαι αποφασισμένος και σίγουρος γι’ αυτό που κάνω». Μάλιστα, ο Πελέ αναφέρθηκε σε πρότζεκτ που πραγματοποίησε πριν καιρό, αλλά και για αυτά που έχει προγραμματίσει για το μέλλον: «Δεν αποφεύγω να εκπληρώσω τις δεσμεύσεις μου στο γεμάτο πρόγραμμά του. Αποδέχομαι τους σωματικούς περιορισμούς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».