Τζιμπρίλ Σισέ:Πολλοί μπορεί να γνωρίζουν τον άλλοτε φορ του Παναθηναϊκού για την σπουδαία ποδοσφαιρική καριέρα, ωστόσο ο Γάλλος έχει αφοσιωθεί στην καριέρα του ως DJ.

«Η μουσική είναι κομμάτι της ζωής όλων. Αυτό την κάνει σπουδαία. Όταν αποσύρθηκα ήμουν έτοιμος να περάσω από τα γήπεδα στα φεστιβάλ και τα κλαμπ. Μου πήρε λίγο χρόνο, αλλά τώρα είμαι ενθουσιασμένος που κάνω αυτό το πράγμα. Ήμουν προετοιμασμένος γι’ αυτό. Ήξερα πως κάποια μέρα θα σταματήσω την μπάλα, κυρίως επειδή το στυλ παιχνιδιού μου βασιζόταν πολύ στα αθλητικά μου προσόντα. Δεν μπορούσα να… κοροϊδέψω. Πάντα βασιζόμουν κυρίως στην ταχύτητα και τη δύναμη, αλλά όσο περνάνε τα χρόνια αυτό χάνεται και πρέπει να σταματήσεις», τόνισε ο Γάλλος παλαίμαχος φορ.

«Για μένα η μουσική είναι μια επαγγελματική ευκαιρία. Αν τα πας καλά, μπορείς να βγάλεις καλά λεφτά από αυτό. Αλλά πρωτίστως για μένα είναι πάθος. Πάντα λάτρευα τη μουσική, ακόμη και πριν να αρχίσω να τη σκέφτομαι σαν καριέρα μετά το ποδόσφαιρο», πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο 38χρονος Σισέ μίλησε για τη συμμετοχή του στα show του Ζαν Πολ Γκοτιέ και της Μαράια Κάρεϊ. «Με κάλεσε ο Ζαν Πολ Γκοτιέ να λάβω μέρος στην τελευταία του επίδειξη και δεν μπορείς να πεις όχι σε μια τέτοια πρόταση. Επίσης έκανα το warm-up στην εμφάνισή της στο Μπερσί. Ήταν ένα μεγάλο γεγονός, με πολύ κόσμο. Όταν σου παρουσιάζονται τέτοιες ευκαιρίες, πρέπει να είσαι έτοιμος και δεν πρέπει να τις χάσεις. Μιλάμε για την Μαράια Κάρεϊ, οπότε θα είχε πολύ κόσμο. Τα πήγα καλά, έπαιξα διαφορετικού τύπου μουσικής από ό,τι συνηθίζω, αλλά το διασκέδασα».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις