Γιούργκεν Κλοπ για κορονοϊό:Ο ιδιοφυής Γερμανός αν και συνήθως σχολιάζει επί παντός του επιστητού εξέπληξε τους δημοσιογράφους με την απάντησή του για το θέμα που απασχολεί τον πλανήτη τις τελευταίες εβδομάδες

«Αυτό που δεν μου αρέσει στη ζωή είναι όταν για ένα πολύ σοβαρό πράγμα, θεωρείται σημαντική η άποψη ενός προπονητή ποδοσφαίρου. Πρέπει να μιλάμε για τα πράγματα με τον σωστό τρόπο, και όχι άνθρωποιπου δεν έχουν εξειδικευμένη γνώση, όπως εγώ, να μιλάμε για κάτι. Οι ειδικοί θα μιλήσουν για τον κορονοϊό και θα πουνστους ανθρώπουςκάνουν αυτό, ή το άλλοκαι όλα θα είναι καλά ή όχι. Όχι οι προπονητές ποδοσφαίρου. Αυτόδεν το καταλαβαίνω. Ζω σε αυτόν τον πλανήτη και θέλω αυτός να είναι υγιής και ασφαλής» συμπλήρωσε μεταξύ άλλων.

Τα σχόλιατου έχουν να κάνουν και με το γεγονός ότι οι αθλητικές εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο εξακολουθούν να επηρεάζονται από τα κρούσματακορονοϊού. Η ιταλική κυβέρνηση, για παράδειγμα, ανακοίνωσε ότι είναι πολύ πιθανόοι αγώνες ποδοσφαίρου στη Serie A να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρώνγια ένα μήνα.

Δείτε την απάντηση του Γιούργκεν Κλοπ:

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις