ΠΑΟΚ Ξάνθη τιμωρία:Άμεση ήταν η τοποθέτηση του ΠΑΟΚ μετά την σημερινή απόφαση του διοικητικού δικαστηρίου, με τον Δικέφαλο να καλεί με την σειρά του την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ να μπει στην ουσία της υπόθεσης.Όπως σας ενημερώσαμεμε τη “βούλα” του Διοικητικού Εφετείου η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ καλείται να μπει στην ουσία της υπόθεσης ΠΑΟΚ – Ξάνθης, καθώς αναφέρεται ότι δεν έχει δεσμευτικό χαρακτήρα η γνωμοδότηση της ΕΕΑ.

Συγκεκριμένα, το Διοικητικό Εφετείο απέρριψε μεν το αίτημα του ΠΑΟΚ για έκδοση προσωρινής διαταγής, ωστόσο επισημαίνει στην αιτιολόγησή του ότι το πράττει αυτό καθώς η γνωμοδότηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν είναι δεσμευτική. Αυτόματα, το παραπάνω σημαίνει ουσιαστικά πως η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ πρέπει να μπει στην ουσία της υπόθεσης και να δικάσει από την αρχή την υπόθεση του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

Χαρακτηριστικά, από τον Δικέφαλο τόνισαν μεταξύ άλλων πως: «Η σημερινή απόφαση του διοικητικού δικαστηρίου, είναι μια ακόμη επιβεβαίωση των όσων εξαρχής επίμονα διατυπώνουμε. Η απόφαση της ΕΕΑ ΔΕΝ είναι δεσμευτική και κακώς δεν δικάστηκε η ουσία της υπόθεσης στο Πρωτοβάθμιο όργανο της Λίγκας, πράγμα που οφείλει πλέον να κάνει η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Για το λόγο αυτό άλλωστε το διοικητικό δικαστήριο δεν διέταξε αναστολή της ποινής, όπως κατηγορηματικά αναφέρεται στο σκεπτικό της απόφασης».

Σε λίγο περισσότερα…

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις