Ντανιέλ Ποντένσε: Ο Πορτογάλος εξτρέμ επέμεινε αρκετά την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη για να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και να μεταβεί στη Γουλβς. Μάλιστα, έφερε face to faceτον Ζόρζε Μέντες με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος αρνήθηκε δις να τον πουλήσει, αλλά τελικώςέγινε το θέλημά του και μετακόμισε στο «Μολινό» με ένα τεράστιο συμβόλαιο ύψους 3,5 μυρίων το χρόνο.

Όπως αναφέρει αθλητικό δημοσίευμα, στη προχθεσινή του επιστροφή στον Πειραιά ο Ντανιέλ Ποντένσε πάντως, είχε νευράκια. Πολλά μάλιστα!Τα εξέφρασε και στα πηγαδάκια που ΄χε με τους άλλοτε συμπαίκτες του. Οκτώ ματς, μόλις ένα 90λεπτο και μία φορά με φανέλα βασικού το Νο10 των «λύκων». Συνάμα, τόνιζε πως του είχαν υποσχεθεί από την διοίκηση των «λύκων» πως θα είχε πουληθεί ο Αντάμα Τραορέ για να παίζει ο ίδιος, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Και συνάμα πως ο Νούνο Εσπίριτο είναι…Μαρτίνς! Δεν αλλάζει 11άδα για κανένα λόγο.


Η κίνηση του μετά το ματς

Μάλιστα, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, ο Πορτογάλος εξτρέμ, ο οποίος αγωνίστηκε περνώντας ως αλλαγή στο ματς, πήγε στα αποδυτήρια της παλιάς του ομάδας με μια βαλίτσα γεμάτηδώρα.Αυτό ανάρτησανοι «Λύκοι» σε φωτογραφία τους στα επίσημαsocialmediaτης ομάδας.

Δείτε την ανάρτηση: