Βαγγέλης Μαρινάκης:Πριν από έντεκαημέρες υπήρξε δημοσίευμα από το εξωτερικό το οποίο έκανε λόγο πως ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού έχει έρθει σε συμφωνία να αγοράσει την Τρουά. Ωστόσο, αυτή η πληροφορίαδιαψεύστηκε με κατηγορηματικό τρόπο από την πλευρά του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού.Όμως, το «France Football» επανέρχεται στο θέμα παρουσιάζοντας και λεπτομέρειες σχετικά με τις επαφές των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο επίμαχο δημοσίευμα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε συνάντηση στις αρχές Μαρτίου με τον ιδιοκτήτη της Τρουά, Ντανιέλ Μασόνι, ο οποίος ψάχνεται εδώ και καιρό για… συμπαίκτη. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο αθλητικός διευθυντής της γαλλικής ομάδας, Λουίς ντε Σόουζα, αλλά για θέματα που αφορούσαν ενδεχόμενες μεταγραφές. Επιπλέον, αποκαλύπτεται ότι έχει υπογραφεί και συμφωνία, ώστε να αρχίσει από την πλευρά Μαρινάκη ο έλεγχος των οικονομικών του γαλλικού συλλόγου.

«Αμφιλεγόμενος στη χώρα του, έχει αναμειχθεί σε διάφορες δικαστικές έρευνες που αφορούν στημένα παιχνίδια, διαφθορά, σχέση με οπαδούς που προκαλούν βία, ακόμα και εμπόριο ναρκωτικών» γράφει ο συντάκτης του περιοδικού αναφερόμενος στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Όσον αφορά την τιμή αγοράς της Τρουά, εκτιμάται ότι ο νυν ιδιοκτήτης αναζητά ένα ποσό περίπου στα δέκα εκατομμύρια ευρώ.