'Ηδη διαφαίνεται μια απώλεια (Βέλεθ), ενώ ακόμη και ο Μίχαελ Ενινγκ, με τον οποίο υπήρχε προφορική συμφωνία προ πανδημίας και απέμεναν οι υπογραφές, είναι στον «αέρα», αφού ούτε ο Γερμανός έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Οι προτάσεις ανανέωσης που είχαν γίνει στους Κόρχουτ, Ματίγια, Κουέστα και Γκάμα δύσκολα θα ισχύσουν, αφού για τον Ισπανό μέσο και τον Πορτογάλο ακραίο μεσοεπθιετικό είναι σχεδόν δεδομένο πως θα κατατεθούν νέες, ακόμη χαμηλότερες προτάσεις.

Το δύσκολο για τον Αρη είναι πως δεν έχει και πολλούς μη ελεύθερους ποδοσφαιριστές για να βγάλει στη βιτρίνα του και ακόμη και αυτοί οι δύο που έχει, τα συμβόλαια τους ολοκληρώνονται το ερχόμενο καλοκαίρι, οπότε στενεύουν και τα περιθώρια ουσιαστικής διαπραγμάτευσης.

Σάσα και Φετφατζίδης είναι αυτοί οι δύο. Ο Βραζιλιάνος ως γνωστόν αρέσει στον Ολυμπιακό, ο «Φέτφα» έχει αγορά στην Τουρκία, το θέμα είναι αν ο ίδιος επιθυμεί μια ακόμη μετακίνηση μετά την προηγούμενη στη Σαουδική Αραβία, η οποία μπορεί να φούσκωσε τους λογαριασμούς του, αλλά σε επίπεδο ζωής, δεν ήταν και ό,τι το καλύτερο.

Σε κάθε περίπτωση από αυτούς τους δύο περιμένουν οι «κίτρινοι» μια λύση, μια οικονομική ανάσα, προσδοκώντας να εξαργυρώσουν την εξαιρετική σεζόν που αμφότεροι έκαναν και το ενδιαφέρον που υπάρχει και για τους δύο ποδοσφαιριστές.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις