Πάμπλο Γκαρσία: Ο προπονητής της Κ19 του ΠΑΟΚ μίλησε για το πώς ανέλαβε τα ηνία της προπονητικής, περιγράφοντας την πρώτη του σεζόν στο τιμόνι της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου ενώ τόνισε πως εξ αρχής η δουλειά του… γραφείου δεν του ταίριαξε αφότου ‘κρέμασε’ τα παπούτσια του:

«Τελείωσα την καριέρα μου στην Ελλάδα και παραμένω εδώ τα τελευταία έντεκα χρόνια. Όταν σταμάτησα το ποδόσφαιρο, πέρασα ένα μήνα δουλεύοντας με έναν Ολλανδό τεχνικό διευθυντή που είχε έρθει τότε στην ομάδα αλλά συνειδητοποίησα ότι δεν μου ταίριαζε να είμαι σε ένα γραφείο. Έτσι πήγα ως βοηθός προπονητή στην Κ17 του ΠΑΟΚ, μου άρεσε, γίναμε πρωταθλητές.

Ήθελα να δω τον εαυτό μου ως πρώτο προπονητή. Μου έδωσαν την ευκαιρία να προπονήσω την Κ19. Η πρώτη χρονιά ήταν δύσκολη λόγω της γλώσσας και του γεγονότος ότι δεν είχα την εμπειρία, ήμουν απλά ποδοσφαιριστής. Ωστόσο, υπήρξα τυχερός γιατί συνάντησα ανθρώπους με εμπειρία. Με βοήθησαν πολύ και ειλικρινά μου άρεσε να δουλεύω με ηλικίες 18-19. Κατακτήσαμε τρία πρωταθλήματα, είμαστε δύο χρόνια αήττητοι και είμαστε χαρούμενοι. Είμαι τυχερός που κάνω αυτό που αγαπώ».