Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Μπορεί η πανδημία του κορονοϊού να έχει φέρει μια στασιμότητα στις ομάδες, αλλά ο σχεδιασμός δεν σταματά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μπαίνει στη λίστα δύο εκ των μεγαλύτερων ομάδων της Κύπρου.

Από τη μία η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, κάνοντας το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, έχει αποφασίσει να κρατήσει στον πάγκο της τον Μαρίνο Ουζουνίδη, και έχει βάλει ψηλά στη λίστα τον Χριστοδουλόπουλο. Από την άλλη ο νεαρός επιθετικός του Ολυμπιακού βρίσκεται και στη λίστα του Απόλλωνα Λεμεσού.

Ο 33χρονος παίκτης ενδιαφέρει τον ΑΠΟΕΛ, με τον πρόεδρο της κυπριακής ομάδας, Πρόδρομο Πετρίδη, να μην διαψεύδει, τονίζοντας πως πολλοί είναι οι παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα που αξιολογούνται για το μέλλον.

Επίσης και ο Απόλλων Λεμεσού, προσπαθεί να δελεάσει οικονομικά τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, για ν’ αποσπάσει την υπογραφή του.

Τη φετινή σεζόν ο Χριστοδουλόπουλος ταλαιπωρήθηκε από τον τραυματισμό του, έχοντας μόλις 86 αγωνιστικά λεπτά στο πρωτάθλημα και άλλα 140 λεπτά στο κύπελλο, ενώ το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό λήγει στο τέλος της φετινής σεζόν.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις