Άρης: Η κατάσταση στους Θεσσαλονικείς μετά την απαγόρευση μεταγραφών που επιβλήθηκε από την UEFA, μόνο καλή δεν είναι. Βέβαια, ακόμη και πριν την απόφαση-«βόμβα», η οικονομική κατάσταση του συλλόγου δεν ήταν η ιδανικότερη. Επομένως, με τα όσα έχουν προκύψει -και με την πανδημία του κορονοϊού- στον Άρη πρέπει να ληφθούν αποφάσεις άμεσα. Γι’ αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχει παρθεί η απόφαση να αποχωρήσουν τρεις παίκτες.

Ο λόγος για τους Γιάννης Φετφατζίδη, Λούκας Σάσα και Λίντσεϊ Ρόουζ, οι οποίοι αποτελούν μεταγραφικούς στόχους αρκετών ομάδων στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Οι τρεις παίκτες δεσμεύονται με συμβόλαιο με τον Άρη, κάτι που δίνει το δικαίωμα στον Θόδωρο Καρυπίδη να διαπραγματευτεί με τους δικούς του όρους ενδεχόμενες παραχωρήσεις τους.

Ο μεγαλομέτοχος της «κίτρινης» ΠΑΕ αναμένεται τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη, όπου θα έχει άμεσα σύσκεψη με τον Μίχαελ Ένινγκ, τον Άγγελο Χαριστέα και τους κ.κ. Τερζή και Κικερίδη. Εκτός από το συγκεκριμένο θέμα, οι Θεσσαλονικείς θα προετοιμάσουν την έφεσή τους για την απόφαση της FIFA, ώστε να μπορέσουν να κάνουν μεταγραφές το καλοκαίρι. Σε διαφορετική περίπτωση δε θα υπάρξει πώληση και ίσως αλλάξουν τα δεδομένα και για τις ανανεώσεις συμβολαίων.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις