Παναθηναϊκός: Μετά το κυριακάτικο ρεπό των παικτών του Παναθηναϊκού, οι ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν την Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κορωπί, όπου πραγματοποιήθηκε η προπόνηση με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά του κορονοϊού και τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα. Από την περασμένη εβδομάδα, όταν και οι «πράσινοι» επέστρεψαν στο γήπεδο, καθημερινά ακολουθούν το πρόγραμμά τους.

Οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν στη λιακάδα χωρισμένοι σε τέσσερα γκρουπ. Τα χαμόγελο δεν έλειπαν από τα πρόσωπα των παικτών και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρήκε την ευκαιρία να ανεβάσει στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter, εικόνες από την άφιξη των ποδοσφαιριστών στο προπονητικό κέντρο.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη 6 Μαΐου 2020, οι «πράσινοι» πάτησαν χορτάρι στο Κορωπί έπειτα από σχεδόν δύο μήνες, αφού τα τεστ βγήκαν αρνητικά χτες με τον Γιώργο Δώνη να χωρίζει τους παίκτες του σε τέσσερα γκρουπ, όπως επιτάσσουν οδηγίες των ειδικών αρμοδίων Αρχών. Το ένα από αυτά αποτελούσαν οι τερματοφύλακες και τα άλλα τρία σε οκτάδες.

Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας, το οποίο φάνηκε να είναι σε σχεδόν κανονικούς ρυθμούς, περιελάμβανε 20 λεπτά προθέρμανση και 40 λεπτά ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ασκήσεις με μπάλα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Αχιλλέας Πούγγουρας, ο οποίος αισθάνεται μικροενοχλήσεις στον προσαγωγό, ενώ σε καραντίνα λόγω έλευσης από το εξωτερικό παραμένουν οι Σένκεφελντ, Νούνες, Νάγκι, Μπεκ, Κόναν.

Φυσικά, κανένας ποδοσφαιριστής δεν βρέθηκε στιγμή σε κλειστό χώρο. Δηλαδή, στα αποδυτήρια, στο γυμναστήριο ή για φυσικοθεραπεία.

Οι παίκτες, ο Γιώργος Δώνης και οι συνεργάτες, όπως και όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω από την ομάδα υποβλήθηκαν στα απαιτούμενα τεστ την Δευτέρα 6 Μαΐου 2020. Τα αποτελέσματα έγιναν γνωστά την Τρίτη και τα νέα ήταν ευχάριστα αφού όλα βγήκαν αρνητικά στον κορωνοϊό. Έτσι, από την Τετάρτη 6 Μαΐου 2020, οι πράσινοι ξεκίνησαν  τις προπονήσεις σε γκρουπ.

Δείτε το μήνυμα στα social Media: