Άρης: Ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης ανταποκρίθηκε στο αίτημα που είχαν καταθέσει οι υπεύθυνοι του Άρη για μια συζήτηση σχετικά με το θέμα της τιμωρίας που έχει επιβληθεί από τη FIFA. Έτσι, ο Γεραπετρίτης και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού θα ενημερωθούν για το ζήτημα και έτσι μετά από μια συνεννόηση προγραμματίσθηκε μια τηλεδιάσκεψη στις 12:00 με τους εκπροσώπους του Άρη.

Σε αυτή θα συμμετέχει ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θοδωρής Καρυπίδης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη, Λευτέρης Αρβανίτης και τέλος ο περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Στο πλευρό του Άρη και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης – Οι δηλώσεις του Ζέρβα

Για την συζήτηση που είχε με τους ανθρώπους του Άρη:

«Μαζί με τον αντιδήμαρχο, τον κ. Λεκάκη, μιλήσαμε και με τον Θόδωρο Καρυπίδη και με τον Λευτέρη Αρβανίτη. Είχαμε μια ενημέρωση για το θέμα και είδαμε τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε ώστε να αρθεί αυτό το παράδοξο που υπάρχει με τον Άρη και η ομάδα να έχει μια βιωσιμότητα. Συζητήσαμε για κάποιες κοινές ενέργειες. Αν η λογική της όποιας παλιάς αμαρτίας βαρύνει νέες διοικήσεις που κάνουν μια προσπάθεια δεν θα προχωρήσουμε ποτέ μπροστά και η Θεσσαλονίκη δεν θα έχει δυνατές ομάδες για να πρωταγωνιστούν σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Για το αν θα δώσει το παρών στη συνάντηση του Άρη με τον Γεραπετρίτη:

«Ο κ. Γεραπετρίτης είναι άνθρωπος του αθλητισμού, πηγαίνει στα γήπεδα, νιώθει και αντιλαμβάνεται τις αγωνίες των ομάδων. Πρόθεσή μου είναι να βοηθήσω ώστε η πόλη να έχει αξιόμαχες ομάδες. Ακόμη κι αν δεν είμαι στη συνάντηση, μπορώ να παρέμβω με άλλον τρόπο, πιθανόν τηλεφωνικώς, ώστε να βοηθήσω στο δίκαιο αίτημα του Άρη».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις