Άρης: Αδιαμφισβήτητα, αυτό το διάστημα, είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τον Άρη, καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης προσπαθεί να καταστρώσει το πλάνο της για τις επόμενες κινήσεις. Μάλιστα, την ίδια στιγμή ετοιμάζεται και για την προσφυγή του στο CAS εναντίον της απόφασης της FIFA να του επιβάλλει απαγόρευση μεταγραφών για έναν χρόνο. Εντός της ημέρας ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης, θα συναντηθεί με τον τεχνικό διευθυντή, Άγγελο Χαριστέα και το τεχνικό τιμ και φυσικά θα τεθεί επί τάπητος ο αγωνιστικός σχεδιασμός της επόμενης μέρας.

Φυσικά, το πλάνο θα είναι διπλό, αφού θα συζητηθεί τόσο η προοπτική με δυνατότητα μεταγραφών και το άλλο θα αφορά τις ανανεώσεις, που πλέον με την τιμωρία πάνω από το κεφάλι του Άρη, είναι ακόμα πιο επείγουσες.

Επιπλέον, αρκετός λόγος αναμένεται να γίνει για τον Μίχαελ Ένινγκ. Η αλήθεια είναι πως προ κορονοϊού όλα όδευαν σε ικανοποιητικό πλαίσιο με τις δύο πλευρές, αλλά λόγω της διακοπής από την καραντίνα του, το θέμα του Αυστριακού έχει μείνει στάσιμο. Πάντως, δεν υπάρχει λόγος για ανησυχία, σύμφωνα με τους «κίτρινους».

Τέλος, να υπενθυμίσουμε πως ο Θόδωρος Καρυπίδης κάλυψε την ΑΜΚ που είχε ανακοινωθεί, καταβάλλοντας 2 εκατ. ευρώ που πήγαν προς τους παίκτες, ενώ άλλες 850.000 ευρώ καταβλήθηκαν σε εφορία και ασφάλεια.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις