Λισάντρο Σεμέντο: O Ολυμπιακός φέρεται να βρίσκεται σε επαφές με τη Φορτούνα Σιτάρντ για την απόκτηση του Λισάντρο Σεμέντο. Αυτό αποκάλυψε ο πρόεδρος της ολλανδικής ομάδας, Οζγκούρ Ισιτάν Γκιουν, διαψεύδοντας παράλληλα πως υπάρχει επαφή με την Τραμπζονσπόρ για την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού του ΟΦΗ.

«Δεν είχαμε επίσημη επικοινωνία με την Τραμπζονσπόρ για τον Σεμέντο. Ο Λισάντρο είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στα άκρα και με τον τρόπο παιχνιδιού του ενθουσιάζει τους οπαδούς. Είχαμε αρκετές επαφές με τον Ολυμπιακό. Ο Σεμέντο είναι πολύ καλός παίκτης και ελπίζω σε κάτι καλό για τον ίδιο, αλλά και σε εμάς», τόνισε ο Γκιουν. Η οψιόν αγοράς του Σεμέντο για τον ΟΦΗ είναι 1,5 εκατ. ευρώ.

Ποιος είναι ο Σεμέντο

Ο Λισάντρο Πέντρο Βαρέλα Σεμέντο (Lisandro Pedro Varela Semedo, 12 Μαρτίου 1996) είναι Πορτογάλος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως πλάγιος μέσος για τον ΟΦΗ, με δανεισμό από τη Φορτούνα Σίταρντ. Στις 15 Ιουλίου 2016, ο Σεμέντο υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τη Ρέντινγκ, με ελεύθερη μεταγραφή από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ένα χρόνο αργότερα, μετακινήθηκε στην ΑΕ Ζακακίου. Στις 27 Ιουνίου 2019, ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτηση του Σεμέδο, με μονοετές δανεισμό από τη Φορτούνα Σίταρντ.