Σούπερ Λιγκ 2: Βάσιμες πιθανότητες να βαδίσει η Σούπερ Λιγκ 2 στα χνάρια της Σούπερ Λιγκ 1 προκύπτουν μετά την πραγματοποίηση της τηλεδιάσκεψης, που διεξήχθη την Τρίτη μεταξύ των 12 ΠΑΕ της κατηγορίας. Η οριστική απόφαση θα προκύψει μέσα στις επόμενες ημέρες, σίγουρα πάντως όχι μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ομάδες συμφώνησαν και αποφάσισαν από κοινού να σταλεί αίτημα προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, το οποίο θ’ αφορά την έναρξη ομαδικών προπονήσεων, το επόμενο, δε, βήμα είναι να υπάρξουν συναντήσεις με τον ΠΣΑΠ και την ΕΠΟ, οι οποίες θ’ αφορούν τα συμβόλαια των παικτών και την ανάγκη να υπάρξει οικονομική βοήθεια προκειμένου να καλυφθούν ως ένα βαθμό τα έξοδα που απαιτούνται για την πραγματοποίηση των τεστ για τον κορονοϊό.

Σε κάθε περίπτωση, η τηλεδιάσκεψη έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα ανάμεσα στους ανθρώπους των ΠΑΕ, όπου αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε πλήρης απαρτία, δηλαδή ήταν και οι 12 ομάδες παρούσες στη διαδικασία και αυτό που τονίστηκε, είναι ότι πρέπει η Λίγκα, ενωμένη, να διεκδικήσει τα δικαιώματά της. Η παρατήρηση που υπήρξε και ήταν κοινή, είναι ότι πέραν των τεσσάρων πρώτων ομάδων της βαθμολογίας, όλες οι υπόλοιπες δεν έχουν κάποιο κίνητρο να ξεκινήσουν ν’ αγωνίζονται, αναγνώρισαν όμως την προσπάθεια που γίνεται από αυτές τις τέσσερις συγκεκριμένες ομάδες και τονίστηκε ότι θα πρέπει να ληφθεί μια απόφαση με βάση ότι η Σούπερ Λιγκ 1 έχει αποφασίσει να ξεκινήσει.

Η σχετική ανακοίνωση από την Σούπερ Λιγκ 2 αναφέρει τα εξής:

«Στη σημερινή τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε από τις 12 ΠΑΕ της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, αποφασίστηκε ομόφωνα:

Να σταλεί αίτημα για ομαδικές προπονήσεις στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, καθώς και αιτήματα για συνάντηση μέσω τηλεδιάσκεψης με τον ΠΣΑΠ και την ΕΠΟ για τη διευθέτηση εκκρεμοτήτων και την επίλυση διαδικαστικών θεμάτων σχετικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2».

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις