Όπως ήταν αναμενόμενο, στη μάχη απόκτησης για τον Κώστα Σλούκα αρχίζει να μπαίνει και η Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με ισπανικά και τουρκικά ΜΜΕ η «βασίλισσα» προσφέρει συμβόλαιο δύο ετών στον Έλληνα άσο με συνολικές αποδοχές οι οποίες ανέρχονται στα 4,2 εκατ δολάρια για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών. Τα δημοσιεύματα αυτά αναφέρουν ότι και ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση στο παίκτη για να τον αποκτήσει αλλά υποστηρίζουν ότι εκείνος περιμένει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να πάρει την απόφασή του για το λάβει και εκείνος τη δική του.

Πήρε θέση ο μάνατζερ των Σλούκα και Καλάθη 

Οι δύο κορυφαίοι Έλληνες γκαρντ, Νικ Καλάθης και Κώστας Σλούκας συνδέονται συνεχώς σε σενάρια, τα οποία κάνουν λόγο για αποχώρηση από τις ομάδες τους, Παναθηναϊκό και Φενέρ αντίστοιχα, με αποτέλεσμα η φημολογία να δίνει και να παίρνει.

Με αφορμή τα σενάρια αυτά, ο ατζέντης τους, Πάνος Καπάζογλου, πήρε θέση μέσω του Twitter και ανέφερε: «Τώρα θα έπρεπε να περιμένουμε την έναρξη του Final Four. Αντίθετα όμως, ακούμε φήμες και σενάρια. Ο Νικ Καλάθης και ο Κώστας Σλούκας έχουν συμβόλαια για την επόμενη σεζόν και περιμένουν το τέλος της κρίσης για να επιστρέψουν στα παρκέ».