Η υπόθεση του Ντουρμισάι συνεχίζει να απασχολεί την ομοσπονδία, καθώς λόγω της έκδοσης του δελτίου του, ο Άρης την… πάτησε και έφτασε να δεχτεί υψηλό πρόστιμο από τη FIFA, καθώς  δεν μπορούσε να προχωρήσει σε μεταγραφές λόγω του ban. Στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας αποφασίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA η σύσταση επιτροπής για να διερευνήσει τυχόν ευθύνες υπαλλήλου ή υπαλλήλων στην πρώτη έκδοση του δελτίου του Ντουρμισάι στους “κίτρινους”.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την αρχική έκδοση του δελτίου του, ήρθε η ανάκλησή του από την Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών λόγω της τιμωρίας του Άρη, αλλά το Διαιτητικό Δικαστήριο δικαίωσε τελικά τους “κίτρινους”.

H ατάκα του Καρυπίδη για το ban

Για ακόμη μία φορά ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης εξέφρασε την αισιοδοξία του πως θα βρεθεί λύση και πως στο τέλος η ομάδα θα μπορέσει να κάνει μεταγραφές κανονικά. Οι κινήσεις που γίνονται είναι πολυεπίπεδες όσον αφορά το συγκεκριμένο «καυτό» ζήτημα που πρέπει να λυθεί άμεσα, με τις πρώτες ενέργειες όσον αφορά τη βοήθεια από την Πολιτεία να έχουν προχωρήσει.

Άπαντες το γνωρίζουν και κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση, με τον Θοδωρή Καρυπίδη να επισημαίνει πως «το δίκιο είναι με το μέρος μας», τονίζοντας ότι θα το θέμα θα ολοκληρωθεί θετικά για τους «κιτρινόμαυρους».