Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Ξάνθης, ο Στάρτζεον προχώρησε σε προσωπική δήλωση αναφορικά με τη συνέντευξη που παραχώρησε στην O jogo με αφορμή την τιμωρία της ακριτικής ομάδας. Εξήγησε τι ακριβώς ειπώθηκε από τον ίδιο και ξεκαθάρισε πως όλα τα υπόλοιπα είναι ψευδή και εμετικά, αναγκάζοντάς τον να προσφύγει στη δικαιοσύνη!

“Με μεγάλη μου έκπληξη είδα κείμενα που αναγράφουν ότι είπα σε συνέντευξη ότι έχουμε τον ίδιο πρόεδρο με τον ΠΑΟΚ κλπ.

Αυτό που είπα είναι: “ Μας τιμώρησαν με -12 βαθμούς γιατί μας κατηγόρησαν ότι έχουμε συνιδιοκτησία με άλλη ομάδα. Είναι για αυτό τον λόγο που η ομάδα μου και η άλλη ομάδα είναι στα δικαστήρια.”

Αυτή είναι η αλήθεια και μόνο αυτή. Για την αναπαραγωγή των ψευδών αυτών ειδήσεων που προσβάλλουν την προσωπικότητά μου θα εξασκήσω κάθε ένδικο μέσο.”

To ίδιο συνέβη και με Μίσιτς

Ο Κροάτης τόνισε μεταξύ άλλων πως «αυτή τη σεζόν μας πήραν 7 βαθμούς, επειδή ο πρόεδρός μας έχει μερίδιο στην ιδιοκτησία μιας ακόμη ομάδας της πρώτης κατηγορίας. Ομως έχουμε την ευκαιρία να κερδίσουμε το Κύπελλο, στα ημιτελικά ο αντίπαλός μας είναι επίσης ο Ολυμπιακός. Κερδίσαμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας με 3-2 και πλέον περιμένουμε την ρεβάνς».

Μάλιστα οι Κροάτες άλλαξαν και τη συνέντευξη του Μίσιτς. Αφαιρώντας την επίμαχη ατάκα του Μίσιτς με την απάντησή του να γίνεται «Αυτή τη σεζόν μας πήραν 7 βαθμούς».