Ο Μπράουν Ιντέγε τοποθετήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης πριν από λίγες ημέρες, κάτι που δεν μπορεί να θεωρηθεί ως τυχαίο γεγονός. Δείχνει το ενδεχόμενο πιθανής παραμονής του Νιγηριανού στο Κλεάνθης Βικελίδης και τη νέα χρονιά. Ο επιθετικός του Άρη μπορεί να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ωστόσο πλέον έχουν αυξηθεί οι πιθανότητες να μείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Ο Ιντέγε θέλει να μείνει στη Θεσσαλονίκη, το έχει δηλώσει σε όλους τους τόνους, ο Άρης θα ήθελε να τον διατηρήσει στο ρόστερ του αλλά για να συμβεί αυτό μάλλον τις περισσότερες υποχωρήσεις θα πρέπει να τις κάνει ο ίδιος αφού ξέρει ότι ο Άρης είναι εντελώς απίθανο να μπορέσει να του δώσει το φετινό συμβόλαιο (ήτοι 550.000 ευρώ συν μπόνους). Τα οικονομικά του συλλόγου είναι αισθητά πεσμένα και ο Ιντέγε θα πρέπει να ρίξει σε μεγάλο βαθμό τις οικονομικές του απαιτήσεις.

Είναι κάτι που το γνωρίζει ήδη η πλευρά του παίκτη που θα κληθεί να αποφασίσει εξετάζοντας τις επιλογές της. Εξάλλου, υπάρχει το ενδεχόμενο να συνεχίσει στη Σαουδική Αραβία, το MLS, ή οπουδήποτε αλλού υπήρξε ενδιαφέρον πριν την πανδημία, με την Τουρκία να αποτελεί για τον ίδιο τελευταία επιλογή. Και τέλος να παραμείνει στον Άρη με λιγότερα χρήματα, αλλά εξασφαλισμένο τον πρωταγωνιστικό του ρόλο.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις