Η σημαία επιστρέφει στον ιστό της! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός και ο Δημήτρης Διαμαντίδης βρίσκονται σε μία μεγάλη συμφωνία, την οποία περίμενε ο κόσμος εδώ και χρόνια. Από το καλοκαίρι του 2016 και μετά, όταν ο Διαμαντίδης αποχώρησε από την ενεργό δράση, άπαντες στο «τριφύλλι» ήθελαν να βρουν τη… φόρμουλα, ώστε να τον κρατήσουν ως ενεργό μέλος μέσα στην ομάδα και όλα δείχνουν πια πως οι δύο πλευρές πλησιάζουν σε μία σπουδαία συμφωνία.

Φυσικά, ο Διαμαντίδης ουδέποτε έφυγε μακριά από την «οικογένεια» του Παναθηναϊκού. Επισκεπτόταν την ομάδα στους αγώνες της, είχε επαφές με παίκτες και γνώριζε πάντα από πρώτο χέρι όσα γίνονται στον σύλλογο. Ωστόσο, οι «πράσινοι» γνώριζαν πως μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις και τον χαρακτήρα του στην ΚΑΕ και να του δώσουν έναν συγκεκριμένο ρόλο μέσα στην ομάδα, μετά το πέρας της μπασκετικής του καριέρας.

Οι έξι φορές πρωταθλητής Ευρώπης, Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει να σχεδιάζει την ομάδα της νέας σεζόν και όπως μπορεί να γίνει αντιληπτό,  η επικείμενη συμφωνία με τον άλλοτε αρχηγό έχει μεγάλο συμβολισμό και δείχνει τις προθέσεις των διοικούντων να πλαισιώσουν την ομάδα με ανθρώπους που έχουν γράψει ιστορία με την «πράσινη» φανέλα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ακριβής ρόλος του Δημήτρη Διαμαντίδη αναμένεται να αποσαφηνιστεί τις επόμενες μέρες. Ωστόσο, σενάριο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες είναι ο 40χρονος πρώην παίκτης να τοποθετηθεί σε θέση πολύ κοντά στο αγωνιστικό τμήμα, αλλά και τις ακαδημίες.

Ο Euroleague Legend, που στο παρελθόν κατέκτησε τρεις φορές την κορυφή της Ευρώπης με τα «πράσινα», είναι θετικός στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο. Μεταξύ των δύο πλευρών δεν έχει υπάρξει ακόμα οριστική συμφωνία, όμως αυτό αναμένεται να γίνει τα επόμενα 24ωρα. Η πρώτη επαφή των δύο πλευρών για την μεγάλη επιστροφή ήταν θετική και πλέον μένει να αποσαφηνιστούν οι ρόλοι και κάποια τυπικά ζητήματα, πριν ολοκληρωθεί μια κίνηση που θα δώσει… ώθηση στην ομάδα σε όλους τους τομείς.

Ακολουθήστε το Flash.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις