Ορίσθηκε η έδρα όπου θα πραγματοποιηθεί η ρεβάνς ανάμεσα στη Γουλβς και τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τον Κώστα Βερνίκο, που εκπροσωπεί τους Πειραιώτες στις ευρωπαϊκές κληρώσεις, το «Μολινό, η έδρα της Γουλβς θα φιλοξενήσει στις 5 Αυγούστου τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για τη φάση των «16» του Europa League. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από τον υπεύθυνο διεθνών σχέσεων της ΠΑΕ, οι αρχές της Μεγάλης Βρετανίας παρείχαν γραπτές διαβεβαιώσεις στην UEFA για την διεξαγωγή της αναμέτρησης, αλλά αν κάτι συμβεί και αλλάξουν οι προϋποθέσεις διεξαγωγής του ματς, τότε αυτόματα αυτό θα διεξαχθεί σε κάποιο γερμανικό γήπεδο.

Η ενημέρωση

«Γουλβς-Ολυμπιακός. Στο Μολινό. Οι αρχές της Μεγάλης Βρετανίας παρείχαν γραπτές διαβεβαιώσεις στην UEFA, αλλά αν κάτι αλλάξει μέχρι τις 5 Αυγούστου, τότε αυτόματα θα διεξαχθεί στη Γερμανία».

Εν τω μεταξύ, την Παρασκευή στις 2 το μεσημέρι η UEFA έχει προγραμματίσει την κλήρωση για το Final 8 του Europa League, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 10 έως τις 21 σε τέσσερις πόλεις της Γερμανίας (Κολωνία, Ντούισμπουργκ, Ντίσελντορφ και Γκέλσενκιρχεν), ενώ αναμένεται και ενημέρωση για τα διπλά ματς που έχουν απομείνει ) Ίντερ-Χετάφε και Σεβίλλη-Ρόμα).

To γήπεδο Μολινό που θα φιλοξνήσει την ρεβάνς, κατασκευάστηκε το 1889, ενώ ανακατασκευάστηκε ανάμεσα στο 1991 και το 1993 και έχει χωρητικότητα 32.050 θεατών. Θεωρείται το πρώτο γήπεδο που κατασκευάστηκε αποκλειστικά για χρήση από ομάδα ποδοσφαιρικής λίγκας. Ένα από τα πρώτα βρετανικά γήπεδα, στα οποία τοποθετήθηκαν προβολείς, συγκεκριμένα το 1950. Κάποτε ήταν ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα στάδια της Αγγλίας. Το ρεκόρ προσέλευσης ήταν 61.315 θεατές, σε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος κατά της Λίβερπουλ στις 11 Φεβρουαρίου 1939. Με την τοποθέτηση καθισμάτων, η χωρητικότητα περιορίστηκε. Το πρώτο μέρος ανακαίνισης που έγινε το 2012 είχε ως αποτέλεσμα η χωρητικότητα να είναι 32.050 θέσεις. Με το δεύτερο και το τρίο μέρος που αναβλήθηκαν, η χωρητικότητα επρόκειτο να ξεπεράσει τις 38.000 θέσεις ενώ υπάρχει μακροπρόθεσμο πλάνο να φτάσει τις 50.000 θέσεις. Το γήπεδο πήρε το όνομά του από τον Benjamin Molineux, έναν επιτυχημένο τοπικό έμπορο ο οποίος, το 1744, αγόρασε γη στην οποία έκτισε το Molineux House που αργότερα μετατράπηκε στο ξενοδοχείο Molineux.